Manisa Alaşehir Devlet Hastanesi Dermatoloji Doktorundan Şikayetçiyim

01 Kasım 2023 15:41

28. Eylül 2023 tarihinde Cildiye Dr.***'a muayene için Akhisar'dan geldim. Saçlı derideki hastalık için doku kalınlaşması, kötü bir şey yok deyip yaktı. Bacağımdaki hastalık için Mantar teşhisi koyup reçete yazdı. İlaçlarımı düzenli kullandım. Tedavinin 17. Günü krem bitti. Sağlık ocağı doktoruna gidip kremi yazdırdım. Dr.Hanım'da tedaviden bir cevap alamadığımı ama bir ay sonra kontrole gideceğim için kremi devam etmem gerektiğini söyledim. Dr. Hanım'da bu vaka para hastalığı ile karıştırılıyor size bu kremide yazayım. Dr... Bey'in tedavi ile birlikte kullanmanızda hiçbir sakınca yok dedi. Ve Dr... Hanım yazdığı kremle 17 günden beri geçmeyen deri hastalığım tedavinin 3. Gününde tamamen geçti. Dr.*** 'a bunu söyledim. Dr... Bey, "sağ olsun. Dr... Hanım'a Teşekkür ederim diyeceğine bir daha gelme diyerek gözlerinden kibir ve öfke saçarak bana kapıyı gösterdi. Dilerim bundan sonra ki hayatında kendi gibileri ile teşviki mesai yapar.

Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Kadın Cildiye Doktorunun Görmediği Cilde İlaç Yazıp Göndermesi

23 Eylül 2024 19:58