Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Dayın Yoksa Hastanede Bile Yerin Yok

03 Temmuz 2024 13:57

Umarım sorun yaşamam diyerek *** ***** dermatoloji notu düşerek ihtisas Hastanesi cildiye polikliniği'ne gittim. Gittiğimde şikayetlerimi dile getirdim. Daha doğrusu getirmeye çalıştım ama dinlenmedim. Hastalıklarımı telaffuz etmeme izin vermediler.

Vücudumda lekeler çıkıyor dedim, lazerle yaktırın dediler. Ayağımda kaşıntı var dedim, nörolojiye gidin dediler. Nöroloji de buraya göndermişti dedim ve ben aylar önceden randevumu aldım, günlerdir bu randevuyu bekliyorum. Kaç tane otobüs değiştirdim bu doktora gidebilmek için. Vücudumdaki lekelere bakmadı.

Yüzümde lekeler oluşuyor, sonradan oluşuyor dedim, geçiştirdi. İşten izin alıp hastaneye gidemiyorum, aylardır bugünü bekledim, kaç tane otobüs değiştirdim. Doktor bey isteklere uzun bir şekilde yardımcı oluyor ama beni dinleme tenezzülünde bulunmadı.

Hatta sorunlarım çok hocam dediğimde bir daha bu şekilde gelmeyin dedi. İlaçları kullanıp tekrar geleyim mi dediğimde ise kağıdı elime tutuşturup, 'ne yazdım hatırlamıyorum ki' beyanında bulundu. Ne yazdığını bilmeyen doktorlara kendimizi emanet ediyoruz, sağlığımızı emanet ediyoruz.

İzin almama mı yanayım, o kadar otobüs değiştirmeme mi yanayım, hiçbir şekilde yardımcı olunmadığına mı yanayım? Lütfen denetleyin. Ben mağdur kaldım, diğer hastalar mağdur kalmasın. Gerçi dayıları varsa onlarla daha çok ilgilenilir.

Beykoz Devlet Hastanesi Cildiye Doktorunun Ters Tavırları

20 Eylül 2023 21:40