Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Kadın Cildiye Doktorunun Görmediği Cilde İlaç Yazıp Göndermesi

23 Eylül 2024 19:58

23.09.2024 tarihinde cildiye doktoru olan E*** Ö***** ün muayene yapması için randevu saatimde hastaneye gittim. 5 yıldır aynı sorunu yaşadığımı ve neyden kaynaklandığını ve çözümünü öğrenmek için sorular sordum fakat doktor E*** Ö***** suratıma bile bakmayıp birkaç kelime söyleyip durdu tüm sorularıma karşılık olarak. Ben bilgi almak isteyip soru sordukça sert bir tavır almaya başladı ben soru sorarken reçeteyi yazdı bile. Yazdığı jelin işe yaramayacağını defalarca farklı çözümlerle çözüp gönderdiklerini söylememe rağmen umursamayıp yazdıklarını elime verdi. Ben iletişim kurmaya çalıştım ama eliyle gitmem için hareket yaptı ve ben de reçetemi aldım çıktım. Ayrıca cildiye doktorunun cilde bakması gerekir ve ben söylemeden suratım haricinde hiçbir yerime bakmadı sormadı da ben söyledim bu kadar ilgisizlik ve saygısızlık olmaz. İlaç yazıp göndermek midir doktor olmak. Bir de kadın doktorun yazdığı temizleyici jelin uçuk bir fiyatta kozmetik ürün olduğunu öğrendim eczaneye gidince. Anlaşmalı bir marka anlaşılan fakat mantıken devlet hastanesine giden bir öğrenci o parayı veremez. Ben de bilirim marka temizleyici almayı özele gitsem çok güzel ilgilenirlerdi ondan bakmadı herhalde suratıma. Mesai saatini doldurmak için yazıp gönderiyor anlaşılan. Yazık gerçekten insana yararınız dokunsun diye doktorsunuz bakmadığınız cilde ilaç yazıp göndermekle bir yere varılmıyor senelerce aynı şeyi yaptılar. Ben kendim mi bulayım sorunumu yani uzmanın ayağına kadar gidip umursamazlık ve saygısızlıkla geri döndüm.

Hızlı Ve İlgisiz Muayene

19 Mart 2025 10:39

Beykoz Devlet Hastanesi Cildiye Doktorunun Ters Tavırları

20 Eylül 2023 21:40

30 Mayıs 2024 20:09
Semiha sonuçtan hiç memnun değil

Cildiye Polikliniğinde Yetersiz İlgi Ve Tedavi: İlaç Yazılmadan Kozmetik Ürünlere Yönlendirme

26 Haziran 2025 19:29
cildiye-polikliniginde-yetersiz-ilgi-ve-tedavi-ilac-yazilmadan-kozmetik-urunlere-yonlendirme-1.jpg