Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 22:42

4 tane spor ayakkabı aldım, bugün geldi. Giydiğimde büyük bir acı duydum ve bir baktım ki ayakkabının içinde çivi var ve ayağıma saplanmıştı. Hemen firmayı WhatsApp'tan bilgilendirdim, ilgilenen olmadı. Telafisi nasıl olur bilmiyorum ama bu firmadan asla bir daha ürün almam.

31 Ekim 2024 22:34

Mami ayakkabıdan kızım ve bana 4 tane spor ayakkabı aldım keşke daha çok araştırsaydım bugün gelen ayakkabıyı denerken müthiş bir acı hissettim ayakkabıyı cikartigimda şok oldum ayağım kanıyordu bakayım ne var dedim elimle kontrol ederken elimede battı meğer çivi varmış. Firmaya WhatsApp tan mesaj yazdım ama ilgilenen olmadı.

01 Kasım 2024 01:21

Elime girdiğinin kanıtıdır

01 Kasım 2024 16:15

Firmanın Instagram hesabında yaptığım yorumlar kaldırılıyor ayrıca kesinlikle bana herhangi bir dönüş sağlanmadı

02 Kasım 2024 15:45

Merhabalar yaşadığım bu kötü alışveriş deneyimini sözlerinde yaşamaması için bu paylaşımı yaptım firma hala bana geri dönüş sağlamadı bir geçmiş olsun veyahut özür dilemek yok sizin takdirlerinize bırakıyorum

08 Kasım 2024 23:40

Firmadan hiçbir dönüş sağlanmadı çok sinir bozucu bu kadar duyarsız olmaları. Sorun büyük küçük gelmesi modeli beğenmemek falan değil çivi ayakkabının içinde çivi var ve denerken ayağıma battı daha önemli ne olabilir

11 Kasım 2024 19:31
Ayakkabıda Çivi Şoku: Tehlikeli Alışveriş Deneyimi

Mami ayakkabıdan spor ayakkabı almak gibi bir hata yaptım. Denerken ayağıma civi saplandı daha sonra kontrol ederken elimede girdi hemen WhatsApp tan firmaya mesaj yazdım fakat hiç ilgilenmediler sanki çok doğalmış gibi bu platformda. Fotoğraflara bakın ve sizde fikrinizi söyleyin ayyakabiyi giyemiyorum elimde patladı tamam piyasanın altında fiyatlar ama bu demek değil ki ayakkabının içinde çivi olsun ve firma bu kadar duyarsız olsun şaşkınlık içindeyim

28 Kasım 2023 16:52
Marjin Ayakkabı'dan Alınan Bot
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
30 Kasım 2024 13:29
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 14:42

19 Haziran 2024 15:36
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
07 Haziran 2024 00:15