Hakan sonuçtan çok memnun

Mamas&Papas Baby Mall Sıfır Üründe Eksik Parça Ve Ücretli Satış Teklifi

03 Eylül 2024 15:24
Hakan'ın Teşekkür Mesajı
“Sorun giderildi”

24 Temmuz 2024 tarihinde İstanbul Haramidere Baby Mall'den, indirimde olduğu için Ataşehir'den gidip mamas papas strada bebek arabası ve puset aldım. Satın alma sırasında, bebek arabasının içinden puset ile uyumlu bir adaptörün çıktığı belirtilmişti. Buna istinaden, avionaut cosmo model puset de aldım. Doğuma daha var olduğundan kutu açılımını yapmamıştım. Ancak 30 Ağustos 2024 tarihinde doğum yaklaştığı için kutu açılımını ve kurulumunu yapmak istedim.

Ne yazık ki, kutu açılımını gerçekleştirdiğimde, adaptörün eksik olduğunu fark ettim. Bu durumu fark eder etmez, aynı gün Baby Mall mağazasının müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Beni teknik servise yönlendirdiler. Müşteri hizmetleri teknik servis ile iletişime geçerek durumu çözmeye çalıştı. Sonrasında, Baby Mall mağazası vıp bebek mağazası'ndan adaptörü ücretli olarak satın alabileceğimi belirttiler.

Sıfır ürün aldığım ve eksik ürün nedeniyle mağduriyet yaşadığım bir durumda, eksik parçayı tamamlamak yerine bana ücretli satış teklifinde bulunulması kabul edilemez. Mağduriyetimi gidermek yerine, sorunun çözümüne yönelik herhangi bir yardımda bulunulmaması, müşteri memnuniyeti adına büyük bir eksikliktir.

Bu durumu sizinle paylaşarak, benzer mağduriyetlerin yaşanmaması için bir çözüm arayışına girmenizi rica ediyorum.

İlgililerin konuyla ilgilenmesini ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Hakan
Hakan
14 Eylül 2024 20:39

Sorun giderildi

22 Ağustos 2023 17:39
Baby Plus Puset Eksik Parça
Yaprak sonuçtan hiç memnun değil

Pierre Cardin  Plume Ana Kucağı Sökülmesi!

22 Mayıs 2024 21:30

Aytaç Bebe Bebek Arabası Hatalı Geldi