Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Malitur İlgisizliği

24 Nisan 2023 12:03

Malitur ile bayrama özel Kapadokya turu aldık, Fakat başımıza gelmeyen kalmadı. 9:30da bizi almaları gerekirken tam 2.30 saat bizi trafik gerekçesiyle beklettiler. Tur için gittiğimiz yere varmak üzereyken otobüsün tekeri bozuldu, yeni araç vermek yerine tamir etmeyi tercih ettiler. 2 saat orada zaman kaybettik.

Ve araç tekrardan aynı sorunu yaptı. Hala daha yeni araç tahsis etmek yerine tura o şekilde devam etmemizi söylediler. Bozuk bir araçla ya siz 40 kişinin canını taşıyorsunuz? Ücret iadesi istedik en azından %50' si bir günümüz zaten çöp oldu. Tur yetiştirilir efendim vs gibi cevaplar aldık.

Asla paramızı aldıktan sonra umurlarında değiliz. Tur rehberimiz a*** bey olmasa bu tur asla çekilmezdi ve kesin iptal olurdu onca yolu çektiğimizle kalırdık. Moralimizi hep yüksek tuttu ve bizim için elinden geleni yaptı. Bir daha malitur gibi bir firma adı duymak istemiyorum. Burada ne canımızın ne de maddi anlamda bir önemimiz var.

27 Nisan 2023 13:08 (Şikayetten 3 gün sonra)

Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Taahhüt Edilen Fiyatın İki Katı Ücret Talebi Ve Organizasyon Eksiklikleri Nedeniyle Mağduriyet

Nurcan
13 Aralık 19:35