Haksız Bagaj Ücreti Ve Makbuzsuz Tahsilat

Haksız Bagaj Ücreti Ve Makbuzsuz Tahsilat
27 Aralık 2024 22:44

Malatya Medine Turizm Haksız Bagaj Ücreti, 27.12.2024 tarihli saat 19:00 Kayseri'den bindiğim Malatya-İzmir otobüsü 44 AK 342 plakalı otobüs için tek kişi olup otobüs saati geldiğinde bagajlarımla araca yakınlarımla yaklaştım. Özellikle kaptan araçtan inip bagajlarımı yerleştireceğini, benim koltuğuma geçmemi istedi. Bunun üzerine ben koltuğuma yerleştim, yakınlarım da bagajlarımı yerleştirirken araç içindeki camdan onlardan para alındığını gördüm. Bunun üzerine muavin araç içinde yanıma gelince neden para aldıklarını sorduğumda, eşyamın ikiden fazla olduğunu söyledi. Benim bir orta boy valizim vardı, bir de parça ekstra eşyamı kolay taşımak için ikiye bölmüştüm. Muavine ilettim, eğer öyle ise ben o iki parçayı bir çuvala koyup tek yapardım. Kendisi de 'Öyle yapsaydınız o zaman' dedi. Bu arada neye göre para alınıyor, makbuz fatura yok. Kaptan neden yolcunun yakınlarından para alır? Eşyamı tekrar belirtiyorum, bir orta boy valiz ve iki yarım çuval eşyaydı. Yapılanı hoş bulmuyorum. Alınacak bagaj ücreti 30 kg ise tartılmalı ve makbuz ve fatura dahilinde ek ücret istenmelidir. Diğer türlü kime göre hangi miktar eşyadan ne kadar parayı tutturabildikleri ve ceplerine indirdikleri belli olan para, insanların hakkına girmektir. Helal etmiyorum. Gerekli şikayetlerimi yapacağım.

Malatya
Malatya

Merhaba, Konu ile ilgili Gereken çalışmalar başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Daha hızlı iletişime geçebilmemiz adına iletişim bilgilerinizi [email protected] adresimize iletebilir misiniz? Esenlikler dileriz

13 Kasım 2023 14:23

12 Aralık 2024 23:19
Bagaj Sorunu Ve Haksız Ücret Talebi
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Cesur Bingöl Turizm Haksız Ek Bagaj Ücret Talebi

04 Ocak 2024 10:49