Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Cesur Bingöl Turizm Haksız Ek Bagaj Ücret Talebi

04 Ocak 2024 10:49

03.01.2024 tarihinde Cesur Bingöl turizmden Adana'dan Malatya'ya saat 16:00 seferine 4 numaralı koltuğu 5027274 PNR numarası ile satın aldım. Otobüs muavin görevlisi ekstra olarak 300 TL ücret istedi sebebi ise bagajlarımın fazla olmasıymış. Bagajlarım asla tartılmadı ve tartılsa bile asla 30 kg yi geçmezdi. Bu durumdan dolayı oldukça rahatsız oldum ve durumu dile getirdim. Ücreti ödemediğim takdirde beni otobüse almayacaklarını ifade etti mecbur kalarak IBAN'ına parayı gönderdim. Daha önce birçok firmayla seyahat etmiş biri olarak, böyle bir uygulamayla ilk kez karşılaşıyorum. Bu durumdan son derece rahatsız ve mağdur oldum. Makbuz veya fiş bile verilmedi ek 300 lira için. Bu bir haksız kazançtır. Cesur Bingöl firmasını ilk kez kullandım ve pişman oldum bundan sonrada asla kullanmayı düşünmüyorum ve çevremdeki insanlara da tavsiye etmeyeceğim. Yaşanan bu olumsuz durumu hukuki yollarla takip edeceğim. Ödenen 300 TL'nin adil bir ücret olmadığını düşünüyorum. Bu konunun takipçisi olacağım. Ülkemizin ekonomik zorluklar yaşadığı bir dönemde, herhangi bir tartım işlemi yapılmaksızın yalnızca valiz sayısına göre ücretlendirme yapılmasını tamamen haksız buluyorum.

Ferhat
Ferhat
08 Ocak 2024 14:01

Çok umursamaz bir firma, 5 gün olmuş lakin hala geri dönüş sağlanmadı.

05 Ağustos 2025 20:41

01 Haziran 2025 18:52
Otobüs Yolculuğunda Ek Ücret Talebi Ve Yolcunun Tehdit Edilmesi
Otobüs Yolculuğunda Ek Ücret Talebi Ve Yolcunun Tehdit Edilmesi

Otobüsten Zorla İndirildim, Güvenliğim Tehlikeye Atıldı

05 Kasım 2025 19:06
Kasım sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2025 23:54