Madame Garden Ürün Teslimatında Yaşanan Büyük Sorunlar Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

17 Ağustos 2024 01:42

Ürünüm bir şekilde bana ulaştı. En son kargo firmasının yardımıyla sağ olsunlar ama telefondaki beyefendi tam bir yalancı. Bir ay, evet tam bir ay boyunca çeşitli sebeplerle oyaladı beni ürünü göndermemek için. Firma isterse çıkıp yalanlayabilir. Elimde WhatsApp yazışmaları, tarih, saat, banka dekontu her şey var. İnsan yalanla dolanla kazandığı parayı nasıl yer, aklım almıyor.

17 Ağustos 2024 09:12 (Şikayetten 7 saat sonra)
17 Ağustos 2024 22:15

Cevap için teşekkürler ancak bu söylediğinize siz inanıyorsunuz 15 günde Çin'e bile gider kargo ben burda detayları yazmadım. Yok boyanıyor yok varış noktasına ulaştı. Yok ürün bende değil ki iptal edeyim deyip sonra başka adresimden bahsedince oraya gönderelim. Paket madem sizde değil 100 km ye gönderemediğiniz paketi 800 km lik yola nasıl göndermeyi teklif ediyorsunuz üstelik dalga geçer gibi. Bu eve aldığım balkon takımını diğer evde ne yapıyım çay bardağımı bu. İlk kez alışveriş yapmıyorum ilk kez kargoyla bir şey almıyorum. Ya iptal edin o zaman dediğimdeki zaten maliyetine vermiştik seklindeki çıkışınız ne olacak. Detayları yazmak istememiştim burada. Hediye falanda istememem. İyi çalışmalar.

18 Ağustos 2024 13:41

Ayrıca kargoyu ve ürünün ağırlını bahane ediyorsunuz da ürünü satarken kargoyla göndereceğinizi ve mobilya sattığınızı biliyordunuz herhalde. Kargo ücreti alırken mesela haberiniz vardı bundan. Hani sekiz yıldır bu işi yapıyormuşsunuz ya hani günde 40 kargo çıkarıyormuşsunuz ya. Neyse...

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 15:06

Minhan Home Kargolama Yapmıyor!

30 Mayıs 2025 11:45
Şenay sonuçtan çok memnun

11 Aralık 2023 21:32
"Sorunumu çözdükleri için teşekkür ederim"

08 Temmuz 2023 18:42
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

EFT İle Ödeme Yaptım Ürün Gelmedi WhatsApp Mesajlarıma Cevap Alamıyorum

27 Haziran 2025 19:54