Tugce sonuçtan hiç memnun değil

Madame Coco Çaydanlık Kullanımı Zor Ve Tehlikeli!

Madame Coco Çaydanlık Kullanımı Zor Ve Tehlikeli!
07 Ocak 2024 23:04

Bonneville marka çaydanlık aldım; ancak, alt kısmının kapağı olmadığı için buhar yüzünden elim aşırı yanıyor ve kullanımı imkansız hale geliyor. Üstten tutmalı çaydanlıkların alt demliklerinde genellikle kapak bulunur, ancak bu üründe maalesef yok. Verdiğim parayı boşa harcamış gibi hissediyorum çünkü ürünü hiç kullanamıyorum. Alt demliğin kapaklı bir modelini temin etmek istiyorum.

08 Ocak 2024 16:42 (Şikayetten 17 saat sonra)
08 Ocak 2024 16:43
Tugce
08 Ocak 2024 19:25

Mağazadan aldım fakat fişini bulamıyorum. Ürünün incelemeyle alakası yok eksik parçası mevcut. Alt demliğe kapak gönderilmesini rica ediyorum

Tugce
10 Ocak 2024 11:16

Madame Coco dan bonneville serisinden bir çaydanlık aldım. Ancak kullanmak imkansız durumda. Çünkü çaydanlığın alt demliği üstten tutulduğu halde buharı engellemesi için kapası yok. Fişi kaybettim ama aldığım tarih ve karttan kesim mesajı mevcut. Ücretiyle de olsa kapak ya da başka bir çözüm istiyorum çünkü çaydanlığı kullanamıyorum

12 Ocak 2024 15:54

Değerli müşterimiz, Alt demliğin kapaklı bir modeli bulunmamaktadır. Farklı bir ürünle iligli iade-değişim yapabilmek için ürünü mağazadan faturanızla işlem yapabilirsiniz. Saygılarımızla. Madame Coco

Çaydanlık Kullanımı Hayal Kırıklığı Yarattı

14 Temmuz 19:24

Bonneville Çaydanlık Elimi Yaktı Kullanımı Çok Sorunlu

25 Mayıs 21:21
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 12:47
Madame Coco Aldığım Çaydanlığın Yüzeyi Dökülüyor
Madame Coco Aldığım Çaydanlığın Yüzeyi Dökülüyor
Gülnihal sonuçtan hiç memnun değil

Gülnihal
28 Temmuz 10:38
Madame Coco Çaydanlık Tasarımı Annemin Elini Yaktı
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 03:43
Madame Coco Akıtan Çaydanlığı İade Edememek