Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Üyelik Nakli Taleplerinde Müşteri Hizmetleri Krizi

24 Aralık 2024 17:50

Macfit Pashador spor salonunda senelik üyeliğim var ve son 2 ayında muadil salonu olan Flatofis Macfit'te üyeliğimi tamamlama talebi ile müşteri hizmetlerini ( 0850 532 7000 ) aradım. Yapılacak işlem, oradan diğer salona nakil yapmak, üyeliği kaydırmak. Şu an hiç üyeliği olmayan bir kişi bu iki salondan birine üye olmak istediğinde, Pashador için 1489 TL, flatofis için ise 1445 TL gibi bir aylık ödeme yapmak durumunda kalıyor. Yani Pashador daha pahalı! Mevcut aylık ödenen rakam, tabii ki taahhütlü olan 10 ay evvelki rakam. 880 TL civarı bir aylık ödeme yapılıyor (10 ay evvel flatofis'e üye olunsaydı da yine 850/860 TL civarı ödeniyor olacaktı). Müşteri hizmetleri tamamen uzlaşıdan uzak ve düşmanca bir tavırla, bu talebi reddederek, 10 ay evvelki paranın üzerine, bugünkü kayıt yapılacak tutarı tamamlamak gerektiğini söyledi. Birbirine denk, hatta pahalı kulüpten ucuz kulübe nakil yaparken ödememe almaması gerekirken, sergiledikleri bu utanç verici üslup ve düşmanca tavırlarını kınıyorum. Son derece mantıksız bu ekstra ücret talebinden vazgeçilerek talebimin karşılanmasını rica ediyorum. Ayrıca müşteri hizmetleri telefonuna bakacak personellerin kaba saba tavırlarının firmaya büyük bir eksi puan kattığını söylemek istiyorum.

25 Aralık 2024 11:11 (Şikayetten 17 saat sonra)

Merhaba, Talebinizle ilgili bilgilendirme tarafınıza telefon ile yapılmıştır. Saygılarımızla, MACFit

Sercan
Sercan
25 Aralık 2024 11:31

Telefonla dönüş yapıldı da ne oldu, aynı şeyleri tekrarladınız, yardımcı olan yok, özür dileyen yok, Macfit kulübünün 2016dan beri üyesiyim, 2025te üyesi olmayacağım demektir. Şikayetimi çözmeye yönelik hiçbir girişimde bulunulmadı. Pashador kulübündeki arkadaşlar da zaten nezaketten uzak tavırlar sergiliyorlar, üyelere yardımcı olmak yerine münakaşaya giriyorlar, ya sabır diyerek üye olarak biz alttan alıyoruz. İnsanı pişman ediyorsun Macfit. Kendinizi büyüdükçe geliştireceğiniz yere daha da geri ve kalitesizliğe gidiyorsunuz.

Macfit Üyelik İptalinde Yüksek Cayma Bedeli Şoku

11 Aralık 2024 18:28

19 Kasım 2023 14:51
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 23:59