Macfit (İstanbul Avrupa) Personelin Uygunsuz Davranışı!

22 Nisan 2024 16:17

22 Nisan sabahı saat 09:16 sıralarında Macfit Güneşli lokasyonunuzda bir çalışanın dahil olduğu üzücü bir olayı resmi olarak bildirmek için yazıyorum. Bu olay, tesisinizdeki güvenlik ve Konfor anlayışımı önemli ölçüde etkiledi ve bu durumun derhal ve ciddi bir şekilde ele alınması zorunludur. Isınma sonrası egzersiz rutinime başladığımda b*** n*** isimli kişisel antrenör yanıma geldi. Yakınlarda kişisel antrenman yapan n*** Bey bana 'Kaç setiniz kaldı? ' diye sordu. N*** Bey, iki setim kaldığını söyledikten sonra uygunsuz bir şekilde bana dokundu ve üç kez omzuma sert bir şekilde vurarak, iddialı bir şekilde 'Ben bu makineyi kullanıyorum' dedi. Ses tonu aşırı agresifti ve fiziksel hareketleri tamamen istenmeyen ve uygunsuzdu, bu da beni şok içinde bıraktı. Bu duruma bir an önce çözüm bulmak amacıyla kişisel antrenörler e*** k*** ve a*** c*** Ü***'in de hazır bulunduğu resepsiyona yaklaştım. Şikayette bulunma arzumu dile getirdiğimde bana 'Maalesef kulüpte herhangi bir şikayetimiz yok' denildi; bu sadece küçümsemekle kalmadı, aynı zamanda bu tür olayların ele alınmasına yönelik uygun protokolün bulunmadığının da göstergesiydi. N*** Bey'in beni kulüp dışında takip etmesi ve bir kez daha uygunsuz bir şekilde bana dokunması ve önceki eylemlerini tekrarlaması ve ayrıca tehditkar bir ses tonuyla 'Evet, arayın ya da ne yaparsanız yapın', demesiyle durum daha da arttı. Davranışı tehditkardı ve hiçbir ortamda, özellikle de Macfit gibi profesyonel bir ortamda kesinlikle kabul edilemezdi. Tek istediğim bir özürdü ve o da 'Seninle kavga etmek istemiyorum' diye cevap verdi. Bu eylemler beni derinden travmatize etti ve güvensiz hissettirdi. Özellikle profesyonel tavrını sürdürmesi ve tüm üyelerin güvenliğini ve rahatlığını sağlaması beklenen personelin bu tür davranışlarına hiçbir koşulda tolerans gösterilmemelidir. Bu konuyla ilgili derhal soruşturma başlatılmasını, olaya karışan personel hakkında gerekli disiplin işlemlerinin yapılmasını ve kuruluşunuzdan resmi bir özür talep ediyorum. Bu tür olayların bir daha yaşanmaması için tedbirlerin alınması büyük önem taşıyor. Bu şikayete, bu ciddi sorunun çözümü için atılacak adımların ayrıntılarını içeren bir an önce yanıt verilmesini bekliyorum.

23 Nisan 2024 09:31

Kulüp beni aradı, yönetim Nazım Bey'in bana dokunduğunu doğruladı ama teknik direktör açısından bu kabul edildi, teknik direktör Nazım Bey'e karşı ön yargılı olduğundan ve onun yönetim tarzına göre bu normal bir durum. Çalışanların kulüp müşterilerine özür bile dilemeden dokunup tehdit edebilmeleri. Egosu o kadar yüksektir ki basit bir özür kabul edilmez. Ancak nezaketsiz, haksız bir dokunuş ve ses tonu kabul edilir.

24 Nisan 2024 10:19 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba , Şikayetiniz ilgili birime aktarılmıştır. Saygılarımızla MACFit

24 Nisan 2024 10:50

Konuyla ilgili müdür yardımcısı bana ulaşmıştır fakat kamera kayıtlarına bakıldığında eğitmenini savunarak bana dokunmasında bir sorun olmadığını belirtmiştir ama bu beni Konfor alanımdan çıkarak beni rahatsız edecek bir duruma düşürmüştür eğitmen kulüp dışında da beni takip ederek aynı şekilde benimle temas etmiştir ve bu hiçbir şekilde dikkate alınmamıştır insanlara istekleri dışında dokunmak taciz girişimidir ve bu konuda bir çok yasal kural mevcuttur bir şey birden fazla tekrarlanıyorsa bu uyarı değil tacizdir

Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Macfit Antrenöründen Saygısız Üslup Ve Rahatsız Edici Davranış

02 Ocak 2025 18:39
Macfit Antrenöründen Saygısız Üslup Ve Rahatsız Edici Davranış

13 Ocak 2024 21:20
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Macfit'te Profesyonellikten Uzak Antrenör Davranışı

02 Ocak 2025 18:25
Macfit'te Profesyonellikten Uzak Antrenör Davranışı
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

MACFit (İstanbul Avrupa) Macfit Axis İstanbul Müdür Sorunu.

09 Eylül 2024 15:32