Bir sonuçtan hiç memnun değil

Macfit (İstanbul Avrupa) Kadın Ve Yabancı Uyruklu Birinin Asla Can Güvenliği Yok

08 Temmuz 2023 23:31

Macfit lotus şubesine bir yıllık üyelik yaptırıp uslu uslu sporumu yaparken ruh sağlığının kesinlikle yerinde olmadığını düşündüğüm (üstelik daha önce 4 kez başka sporculara da birebir benzer saldırgan davranış sergileyen) biri gelip bana sözel şekilde rahatsız etti. Cevap vermeyip muhatap olmadan başka alete geçtim. Bu sefer beni süzerek hakkımda uzaktan hakaret etti. Görevliye dedim kendimi korumaya almak için ama bu şahıs onca görevliye rağmen üstüme yürüdü.

O an can güvenliğim sıfırdı. Öldürülme korkusu yaşadım, korkudan telefona sarıldım polisi aramak için. Görevliler daha sonra gelip benden olayı sorarken bu kişi herkes duyacak şekilde çok yüksek ayrımcı söylemler yaptı ve ben Arap uyruklu olmadığım halde (ki olmak suç değil) git ülkene diye hakaretler savurdu. Herkes duydu görevliler de. Benim telefonumu ve bilgilerimi aldılar. Durumu 'açıklığa kavuşturmak' için (?! ). Biraz sonra bu şahıs geri geldi.

Sistemden bilgilerimi birinden almış olmalı ki çok emin şekilde 'sen azerbaycanlısın ve ora doğumlusun seni ora sürdüreceğim 'dedi. Ve bunu çalışanların yanında yaptı. Bu kişiye benim bilgilerimi kim verdi?! İkinci sorum 'bu kişi sistemden benim adresimi alıp evime gelip beni katletse suçlu kim olacak?! ' bir kadın olarak tek başına spor yapıp böyle saçmalığa uğruyoruz ve 21. Yüzyılda uluorta ayrımcı söylemler yapılıyorsa ve 'konu araştırılacak diye geliştirilip bu kişiye 'anında' uzaklaştırma verilmiyor. Nişantaşının göbeğinde lotus alışveriş merkezinde Macfit gibi bir yerde yapılıyor.

Ne yapalım evde öldürülmemek, bunlara uğramamak için kapanalım mı? 15 yıldır çeşitli illerde spor salonuna gittim ben hayatımda böyle bir saçmalık ve buna sessiz kalma görmedim. Sessizden kastım o kişinin hala orada sporcu olarak kayıtta olması. Bu durumun takipçisi olacağım. Dilerim duyarlı sporcu arkadaşlarım o kişiyi oradan uzaklaştırırlar ve hiçbir Mac gibi kaliteli kurumda bir daha parasına güvenip böyle bir şey yapmaz.

Uzaklaştırılırsa yorumumu silip teşekkür yazacağım. Uzaklaştırılmazsa uluorta ayrımcı nefret söylemlerinden dolayı dünya insan hakları mahkemesine dilekçe yazacağım ve bunu medyada ömür boyu dile getireceğim. Çünkü ben incindim ve suçluya ceza verilmesini bekliyorum.

10 Temmuz 2023 11:19 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba , Şikayetiniz ilgili birime aktarılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Saygılarımızla MACFit

Bir
Bir
10 Temmuz 2023 19:23

Dediğimiz numarayı aradım, yazdım da cevap veren olmadı. Cevap verilmediği gibi olmayan konuşma için ankete yönlendirildim uzun uzun bekletildikten sonra

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

MACFit | İstanbul Avrupa'da Saygısız Personel Ve Haksız Üyelik İptali!

06 Ağustos 2025 22:09
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Macfit | İstanbul Avrupa Spor Salonunda Saygısız Davranış Ve İletişim Sorunu!

05 Mart 2025 11:03
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Macfit | İstanbul Avrupa Saygısız Davranış Ve İletişim Eksikliği!

11 Şubat 2025 12:50

Macfit (İstanbul Avrupa) Personelin Uygunsuz Davranışı!

22 Nisan 2024 16:17