Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Lumberjack Metrogarden Mağazası Tiftiklenen Mont İçin Kullanıcı Hatası Dedi

28 Aralık 2023 15:22

19.11.2023 tarihinde Metrogarden Lumberjack mağazanızdan 1700 TL değerinde şişme mont satın aldım. 1-2 kez giydikten sonra ürünün tüylenmeye başladığını fark ettim. 12.12.2023 tarihinde ürünü incelemeye gönderdim. Bana kullanıcı hatası denildi. Ancak iki kez giyilen bir ürünün hemen tüylenmesi nasıl kullanıcı hatası olabilir? Durumun ivedilikle düzeltilmesini ve üründe değişim yapılmasını talep ediyorum. Eğer değişim gerçekleşmezse bir daha mağazalarınızdan alışveriş yapmayacağımı belirtmek isterim. Markanız müşteri memnuniyetini sağlayamıyorsa, 1700 TL ödemenin hiçbir anlamı kalmıyor. Paramın boşa gittiğini düşünüyorum. Bu nedenle üründe ivedilikle değişim talep ediyorum.

28 Aralık 2023 19:22 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla LUMBERJACK Müşteri Hizmetleri

30 Aralık 2023 15:17

Hala tarafıma olumlu bir dönüş yapılmadı.

30 Aralık 2023 15:31

Ne zaman arayıp sorunu çözeceksiniz 3 gün oldu hâlâ aranmadım. Müşteri hizmetlerini arıyorum biz müdahale edemiyoruz diyorlar. Mağdur oldum.

İrfan sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 21:56
Baran sonuçtan çok memnun

21 Ocak 2024 18:38
"Ürünüm iade alındı fakat kendim ve oğluma mont aldım polar eşofman 4000 bin tl alışveriş yaptık istediğimiz bedeni hiçbir şekilde bulamadık ne sorsak yok yok başka kelime söylemediler. Teşekkürler..."
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

Lumberjack Montta Kısa Sürede Tüylenme ve Topaklanma Yaşadım İade Talebim Reddedildi

13 Mayıs 2025 22:46

Oğuzhan