Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Lumberjack Düşünerek Ayakkabı Üretilmiyor

24 Mayıs 2024 08:38

Yağmur yok denecek kadar az olmasına rağmen yerdeki bütün suyu toplayıp ayakkabının ön tarafına pisliğiyle beraber veriyor.
Sıkıntılı durum şu ki bu ayakkabı orijinal bir markanın ve orijinal bir mağazadan alınmış olması. Çakma ayakkabılarda bu tarz şeyler bekleyebilirsiniz ama orijinal ayakkabıda olmaması gereken bir sorun...

24 Mayıs 2024 09:28 (Şikayetten 49 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla LUMBERJACK Müşteri Hizmetleri

24 Mayıs 2024 09:39

Hem yazılı olarak hem de beni arayarak Geri dönüş yaptığınız ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Aslında burada dolaylı yoldan size, daha iyi ayakkabı geliştirmeniz için, yardım ediyoruz. Sorun yağmur kaynaklı ve kullanıcı hatası olsa ayakkabının her tarafı Islanırdı. Ancak sorun fotoğrafta görüldüğü gibi tavandaki suyun ön tarafa verilmesi. Böyle bir ayakkabı olmamalı veya olsa da ön taban dizaynında değişikliğe gidilmeli.

11 Haziran 2024 15:01

Beni aradınız ve ayakkabıyı yolladım Sonra müşteri hatası diye geri ayakkabıyı bana yolladınız. Çözüm mü oldu eğer müşteri hatası ise belirtsenize müşteri me hata yapmış, neden kaynaklı?

06 Ocak 2024 19:55

Semanur