Münnever sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 00:25

Benim ayakkabım bir ay içinde böyle yıprandı. İki kere gönderdiğim takdirde bana ürün tamiri yapılmadı. Kullanım hatası diyerek geri geldi. Firmadan şikayetçiyim. Ürün ya tamiri ya da değişimi istedim, ama maalesef hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Şikayetçiyim, hiç memnun kalmadım.

05 Ağustos 2023 13:01

Benim ayakkabım bir ay içinde içten dıştan açılma oldu ipleri söküldü iki kere tamire gönderdim ama hiçbir şekilde bana yardımcı olmadılar 6 ay garantili olduğu halde ne tamir ne iade yapılmadı şikayetçiyim hem In Street ten hem de Lumberjack ten şikayetçiyim şikayetçiyim

10 Temmuz 2023 12:11 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla LUMBERJACK Müşteri Hizmetleri

13 Temmuz 2023 08:40

Beni aradılar ama bir sonuca varamadık ne yazık ki müşteri hizmetlerini aradım maalesef size yardımcı olamayız dediler mağdurum bir hafta ayakkabı dikişleri açılırsa benim hatam oluyorsa hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam ediyorsa şikayetçiyim mağdurum bana dönüş yapılsın çözümleri ile saygılar. Şikayetçiyim

Lumberjack Aldığım Üründen Memnun Kalmadım

26 Eylül 2023 18:55
Elif sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 02:55
Lumberjack Hayrini Göremeden Çöp Olan Ayakkabım
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 17:45
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 2024 10:45
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
10 Ekim 2024 16:25