Hande sonuçtan memnun değil

LÖSEV İn Yardım Konulu Şikayetime Hiçbir Düzeltme Yapmaması

Hande
10 Nisan 2023 17:01

Losev yardım konulu Bir hafta önce oluşturduğum şikayetimin üzerine gene losev tarafından aranıp şikayeti kaldırın demeleri üzerine bu şikayeti oluşturuyorum.
En başından tekrar yazacağım şikayetimi

Lösemi tedavisi oğlumuz için losev bizi defalarca arayıp iki yıl boyunca kendileri aradı. Kayıt olun diye. Birçok evrak istedi sonunda tamamladık iki yıl sonunda. Sonrasında hiçbir dedikleri vaatleri yerine getirmediği gibi yeni hastalara maddi yardım yapıyoruz sadece dediler. Sizin için iki yıl olduğundan, bir de özel hastanede tedavi oluyorsunuz bu yüzdende maddi bir yardım olmayacak dediler. Her ay kıyafet gıda et yardımlarınızı göndereceğiz dediler. Ne bir tane çocuğumuzun moral ve ihtiyacına yönelik kıyafet oyuncak vs. Yardım yapılmadı. Lösemi tedavisi olan çocuğumuza kıyafeti bırakın yaşına uygun bir tek oyuncak bile gönderimi yapılmadı. Sürekli gidemeyeceğimiz söyledi etkinliklerine katılın diye aradıklarında katılamıyoruz hem uzak hem tedavi görüyoruz dedik. Reklam için mi foto çekimi için mi bizi kayıt yaptınız diyerek açıkçası sorduk. Hatta artık aranmak istemiyorum hiçbir şekilde düzelmiyor yardım anlayışınız reklamdan ibaret sanki. Kaydı silin aranmak istemiyorum deyince olur mu hep yanınızdayız biz hediye göndereceğiz biz oğlumuza dediler bir haftadır deyiş o... Gönderilen bir şey yok.
Silmiyorlar kaydı ve bir haftadır güya çocuğun yaşına uygun bir yardım gönderilecek #
Şikayeti mi kaldırmam konusunda aranıyorum hep.#
Öyle bir doldurttukları evrak var ki orada kardeş bedeni boyuna kadar doldurun her türlü yardım olacak denilip bırakın kardeşi hasta çocuğun kendisine yönelik bir yardım yapılmadı. Bunları boşuna mı doldurduk biz dediğimizde sürekli haklısınız denilip her biri birbirinin konuşmasından bir haber olan çalışanlarla görüşmek zorunda kaldık.
Kısacası losev i yıllarca kanser olan böyle ölümcül hastalığı olanların yanında nasıl güzel. Nasıl kutsal... Bir kurum diyerek yanlış. Sürekli yeni üye toplamaya çalışılmakta. Söyledikleri vaatleri yerine getirmediklerini bizzat yaşadık.
Şikayetimi hiçbir düzeltme yapılmadan kaldırmamı isteyen bu yardım kuruluşuna artık güvenmiyor, inanmıyor ve gerçekten böylesine ağır hastalıkla mücadele eden insanları oyalamayın demek istiyorum.

05 Mayıs 2023 14:18

Losev gerçekten artık bizi oyalıyor Bunu düşünüyoruz artık. Şikayet üzerine ancak bir giyim kolisi gönderdiler çocuğumuza. Kimi küçük geldi küçük kıyafetlerin yerine yaşına uygun gönderim için kayıt oluşturdu güya bayan. Bunlar kışlık. Kış geçti zaten giydiremeyiz diye telefon ettik üç kere size döneceğiz diye oyaladilar artık telefona bile çıkmıyor bulunduğumuz il çalışanı. Birbirlerinin ne konuştukları dan zaten habersiz çalışan telefonda görüşen kişiler. Gıda kolisi hiçbir şekilde bu süre zarfında gönderilmedi. Yazlık kıyafet için talebini alıyorum dedi hiç arama bile olmadı. Yani hiçbir yardım yapılmayacaksa bu denli uğraştıracaksanız kaydımızı silin diyoruz onu da silmiyorlar onca bağış toplayıp bu denli bir saçmalıkla neden muhatap ediliyoruz biz. Verdiğiniz vaatleri yerine getirmeyecekseniz neden iki senedir habire arayıp kaydımızı almak için onca evrakı gönderdi. Daha önceki şikayetimde de bildirdim. Ya insanları hele ki böylesi bir ağır ölümcül hastalıkla boğuşan savaşan insanlara güya moral yardım adı altında neden oyalıyorsunuz. Şikayet oluşturunca ancak dönüş yapan sözde yardım kuruluşu olduğunuzu çok büyük hayal kırıklığı ile öğrenmiş olduk.

05 Mayıs 2023 14:17

profile profile profile

Umut
Umut

Ben tam iki ay önce lösemi eşimden dolayı tüm belgelerimi yolladım sonrasında defalarca aradım hastaneye ziyarete gelip kayıt alıp gidiyorlar daha hiçbir faydası olmadı

Turgut
Turgut

LÖSEV bu yardımları ne yapıyor?

Kader
Kader
Benzer Şikayeti Var

Yazdıklarınızı aynısını bizde yaşadık maalesef hepsi aynı bizi de aramadılar hiçbir yardım görmedik her şey reklamdan ibaret

Ayse
Ayse

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun bizi de başımızdan bu hastalık geçti Allah hepimizin yardımcısı olsun fakat lösevle ilgili yazdıklarınızı okudukça çok şaşırdım biz bu yaşadıklarınızın hiç birini yaşamadık tam tersi herseyimizle ilgilendiler her yardımı yaptılar her ay rutin ararlar çocuğumuz nasıl diye sorarlar Allah hepsinden raziolsun 3 yılı geçti hala onlardan kopmadık ellerinden gelen her yardımı yaparlar çok memnunuz evimize kadar geldiler kardeş gibi oldular acımızı paylaştılar ben İzmir'de oturuyorum İzmir sorumlusu ve tüm pesoneline binlerce teşekkür ederim iyi ki varsınız Ve son olarak şunu yazmak isterim size Sayin hocamız Üstün beyle tanışma imkanım oldu hayatim da gördüğüm en iyi insanlardan biri kendisine hayran oldum kendini bizim çocuklarımıza adamış Allah ona uzun ömür versin iyi ki varsınız Tüm LÖSEV ailesini çok seviyorum ❤

Kanser Hastası Olarak Üyeliğim Silindi Ve Gıda Yardımı Kesildi

Muazzez