13 Mart 2023 11:05

Saçlarım muhteşem bir sarıydı, röfleli ben de dip boyamak için dün Trendyol'dan Loreal parisin 8.1.1 ekstra küllü sarısını aldım almaz olaydım saçlarım bildiğiniz koyu kumral oldu, dipten sonra kutudaki fotoğrafı beğendiğim için saçımın tamamını boyadım. Sonuç korkunç kutudaki görselle alakası yok. Dahası sarı ile uzaktan yakından alakası yok, öncesi ve sonrasını atacağım.

15 Mart 2023 17:55

Daha önce bu markayı 2 kere şikayet ettim beni arayıp bana dediler ki saçlarınızın alt tonu uygun değil saçlarımın sarı olduğunu göstermiştim neymiş koyu olurmuş o zaman bundan sonra siyah saçlara uygulayın lütfen bir de koyu dediği de tırunculu kumral diplerim sonucu vermişmiş diplerinde turuncu bu arada çıkmamış fotoda şimdi size saçımı tekrar açtığım uygun olmayan alt tonumu ve kolestonla boyadığım sonucu gösteriyorum Loreal Paris hiçbir çözüm yapamadı ama kolestona sonsuz teşekkürler

14 Mart 2023 21:51

Gerçekten o kadar sinirliyim ki tekrar tekrar şikayet etmek istiyorum o sarı rengi tutturabilmek için bin aşamadan geçtim şimdi daha önce de belirttiğim gibi saçlarım bildiğin kopkoyu kumral ya sarı renkten hem de ekstra küllü sarı renkten nasıl böyle bir şey çıkabilir ya hiç sevmediğim ve kenime yakıştırmadığım bir renk üstelik bu da yetmezmiş gibi güzelim sarı saçlarımda tupturuncu izler bıraktı şimdi bu boya aksa da eski haline dönemeyecek bir de bana sizi aradık açmadınız diyorlar gerçekten bir de çok kaliteli algısı var bu marka için herkeste arkadaşlar gerçekten sarı boya diye kopkoyu kumral yapın boya markası mı kaliteli bu markalarla saçınızı boyayacağınıza normal insanlar gibi kuaföre gidin ben yaptım siz yapmayın

Ek
14 Mart 2023 17:57 (Şikayetten 1 gün sonra)
14 Mart 2023 18:02

O zaman bir daha arayın zaten saçlarım mahvoldu kaç gündür moralim bozuk sizin yüzünüzden

14 Mart 2023 18:18

Ben o sari saçları yapana kadar kaç kez saçlarım koptu kuaförlere kaç tl bastım haberiniz var mi uyduruk uyduruk şeyler yapıyorsunuz talebimle ilgilenilmezse tazminat açacağım

15 Mart 2023 17:33

Yasemin sonuçtan memnun değil

Renk Faciası: Açık Küllü Kahve Beklerken Saçım Kömür Siyahına Döndü

11 Şubat 05:04

L’Oreal Saç Boyası İki Kez Sonuç Vermedi Param Ve Zamanım Boşa Gitti

24 Kasım 2025 13:22

Saç Boyası Beklentimi Karşılamadı, Saçlarım Kızıllaştı

18 Temmuz 2025 00:06

Loreal Saç Boyası Saçlarımı Mahvetti, Renk Ve Kapatıcılık Sorunu!

16 Temmuz 2025 15:44
Seda sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2025 23:28
Tüm Loreal Paris Saç Boyası Şikayetlerini Gör