Erdem sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 20:49

12 Kasım 2024'de İstanbul Bahçelievler Yayla eve mağazasından eşime almış olduğum Loreal Paris revitalift lazer×3 gündüz kremi esimin yüzünde alerjik duruma neden oldu. Durumu belirtmek için mağazaya gittim. Mağaza yetkilisi d*** hanım ürünün fişini istedi. Fişin kaybolduğu nu belirttim. Fişsiz işlem yapamayacağını söyledi.

Ben de sistemden fişi çıkartmasını istedim. Böyle bir sistemlerinin olmadığını söyledi. Kredi kartı ekstremden o gün yapmış olduğum 604 TL lik harcamayı gösterdim o bizim için yeterli değil dedi. Tutumu hiç hoş değildi. Ürünün geri alınıp ücretin tarafıma iadesini istiyorum. Gereği rica olunur. Eşimin ürünü kullandıktan sonraki hali ektedir. Erdem D*** 0538 258 94 ***

26 Kasım 2024 20:54

Ürün şişesi

26 Kasım 2024 23:03

Alışveriş kredi kartı slipi

Özge sonuçtan hiç memnun değil

Loreal Paris Revitalift Clinical Krem Cildimde Şiddetli Alerjik Reaksiyona Sebep Oldu

27 Eylül 2025 13:56
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2025 17:10

24 Ağustos 2023 09:10

Loreal Revitalift Lazer Serum Cildimde Ciddi Hasara Yol Açtı, Acil Destek Bekliyorum

05 Mayıs 2025 09:42
loreal-revitalift-lazer-serum-cildimde-ciddi-hasara-yol-acti-acil-destek-bekliyorum-6.pdf
loreal-revitalift-lazer-serum-cildimde-ciddi-hasara-yol-acti-acil-destek-bekliyorum-5.pdf

Loreal Paris Krem Kullanımı Sonrası Ciltte Kaşıntı Ve Kızarıklık Sorunu

09 Ekim 2025 04:05