Kerastase Şampuan Kaynaklı Saç Sorunları Ve Mağduriyet

Kerastase Şampuan Kaynaklı Saç Sorunları Ve Mağduriyet
25 Ocak 2024 13:56

Kerastase Specifique Bain Divalent Yağlanma Karşıtı Şampuanı birkaç seferdir aynı siteden sipariş ediyorum ve 2 haftadır kullandığım kutudan sonra saçlarım matlaştı, tutam tutam dökülüyor. Kızarıklıklar, kepek, kaşıntı ve yaralar oluştu. Aynı zamanda duştan sonra alnımda kızarıklıklar ve deri döküntüleri meydana geliyor. Bu şampuanı senelerdir kullanıyorum ve ilk kez böyle bir sorun ile karşılaşıyorum. Ürünün orijinalliğinden şüpheleniyorum. Bu sorun yeni kutuya başladığımda oluştuğunu bildirmeme rağmen, Sachane ve L'Oreal'in tek ilgilendiği konu ürünün kendilerine gönderilip incelemeye alınması. Benim mağdur olmam, acı çekmem kimsenin umurunda değil. Sachane.com'dan müşterisini mağdur etmemelerini beklerdim. En azından yeni bir ürün tarafıma gönderilebilirdi. Sonuçta bu sorunu sizin aracılığınızla yaşıyorum. 'Bu kutu orijinal değil' diyorum, 'Sorun alerjik olabilir' karşılığını alıyorum. Aslında her şey çok açık, ama anlamak isteyene! Benim sözüme itibar edilmiyor, peki ben size nasıl güveneceğim? Ürünü alıp hiç incelemeden bir köşede bekletip 'Bu üründe hiçbir sorun yok' diye geri dönüş yapacağınıza adım kadar eminim. En yakın zamanda dermatolojiye gidip hakkımı hukuki yollardan arayacağımı bildirmek isterim.

Gözde
Gözde

Üts sisteminden ürün orijinalliğini kontrol edin.

Dünya sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2023 21:45

24 Kasım 2023 00:00
Loreal Paris Saç Boyası Kalite Bozulmuş
Merve sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2024 12:47

Loreal Paris Kategorileri