Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Longchamp Marka Çantamın Sapı Kopmasıyla İlgili Yaşadığım Sorun

02 Ekim 2023 12:08

Ben, 2016 tarihinde satın aldığım Longchamp marka çantam ile ilgili yaşadığım sorunu paylaşmak istiyorum.

Çantamın sapı kopması ilgili bir arıza yaşamıştım ve 2 Ekim 2023 tarihinde İstinyePark- Longchamp İstanbul mağazasına başvurarak bu sorunun giderilmesini talep etmiştim. Ancak, aldığım yanıtta, 2 sene önce alınan çantalara teknik destek sağlanmadığı, 2 sene içerisinde alındıysa da faturası ile hizmet verildiği belirtilmiştir.

Bu durum beni hayal kırıklığına uğrattı çünkü diğer ülkelerdeki Longchamp mağazalarında aynı markanın çantaları için teknik destek sağlandığını ve uzun ömürlü kullanım için müşterilere yardımcı olunduğunu biliyorum. Özellikle Berlin'deki Longchamp mağazasında, fatura talep edilmeden çanta tamiratı hizmeti sağlandığını biliyorum.

Dünya'daki diğer mağazaları aynı politikayı izlerken Türkiye'deki mağazaların bu politikadan sapmasının sebebini anlayamıyorum ve bu durum beni mağdur etmektedir. Bu nedenle, ürünüm için ücreti karşılığında parça değişimi veya mümkünse tamirat yapılmasını talep ediyorum.

Bu şikayetimi çözüme kavuşturmanızı ve konu hakkında gereken incelemeleri yaparak tarafıma geri bildirimde bulunmanızı rica ediyorum.

Ecem
Ecem
04 Ekim 2023 23:55

Longhchamp uluslararası müşteri hizmetleri ile mailleştim ve gelen mailin çevirisini paylaşıyorum. Ömür boyu garantili çantam için hak ettiğim hizmeti talep ediyorum.

18 Eylül 2025 13:46
longchamp-cantam-kisa-surede-deforme-oldu-magazadan-destek-alamiyorum-1.jpg

Longchamp Çantam 10 Günde Yırtıldı, Mağaza İlgisiz Ve Çözüm Sunmuyor

17 Ekim 2025 17:06

18 Ekim 2025 17:58
kisa-surede-yipranan-longchamp-cantama-red-yaniti-soku-1.jpg

12 Haziran 2025 15:49
Longchamp Çantamda Kısa Sürede Deformasyon Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti

Longchamp Mağaza Çalışanlarının Rencide Edici Üslubu!

25 Mayıs 2024 23:36