Sincan Lokman Hekim Hastanesi: Yanıltıcı Ve İyi Olmadığı Halde Devletten İyi Olur Düşüncesiyle Doğum Paketi Aldım

14 Ağustos 2023 01:50

Sincan Lokman Hekim Hastanesi tam bir yanıltıcı. Özel hastanede devletten iyi olur. Düşüncesiyle doğum paketi aldım doğuma yakın sancılarımın olması nedeniyle doktora ulaşmaya çalıştım. Sabah 8 de aradığım doktor bana 14.00 da dönüş sağladı.

Allah'a emanet sezaryen oldum. Bebeğimin kafasında ve karnımda tırnak izleri var. Hemşire dikişimin üzerindeki bantları sökerken solüsyon damlatmalı ve karnımdaki deriler resmen kalktı gittiğime gideceğime pişman oldum. Keşke devlete gitseydim. Sekreterler paket satma derdinde yeni doğanı olduğu halde hemşireler damar yolu bulmakta zorlandı hatta bulamadılar. İki günlük bebeğimin elini deştiler resmen gerçekten kötü bir hastane.

18 Ağustos 2023 08:27 (Şikayetten 4 gün sonra)

Deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. En kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Can sonuçtan memnun

12 Ağustos 2023 15:14
"Geri dönüş ve bilgilendirme için teşekkür ederim"
Lokman Hekim Hastaneleri Sezaryen Doğum İçin 7 Saat Beklemek

03 Kasım 2023 18:21
Esma sonuçtan hiç memnun değil

Lokman Hekim Hastanesi Sincan Doğum

16 Kasım 2023 18:27