Cenk sonuçtan hiç memnun değil

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi (Fethiye) Esnaf Hastanesi Haksız Kazanç Sağlıyor.

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi (Fethiye) Esnaf Hastanesi Haksız Kazanç Sağlıyor.
04 Mart 2024 22:21

Annemi 02.03.2023 tarihinde baş dönmesi, mide bulantısı, kusma, üşüme, kollarda uyuşukluk ve iştahsızlık belirtileri olan rahatsızlığından dolayı Fethiye esnaf Hastanesi acil servisine götürdüm. Acilde serum ve kalp için kan testi yapıldı ve 140-160 TL. Civarında ödeme aldılar. ( bu arada annem kalp ve tansiyon hastası)

2 gün sonra saat 19:50 civarlarında tekrar aynı belirtilerden yine aynı hastane aciline gittik. Annemin orada sadece tansiyonuna bakarak dahiliye servisine yönlendirdiler. Bizden önce 600 TL kayıt parası istediler. Ben sorunun dahiliyeyle alakalı bir durum olmayabileceğini söyledim alakası yok ise ücret iademin yapılacağını söylediler. Dahiliye doktoru annemin sadece göğsünü dinleyip tekrar tansiyonuna baktı. Bir kan testi yapalım bir de serum verelim diyerek bizi yönlendirdi. Doktordan sonra bizi yatış kabul ofisine götürdüler ve bizden 1400 TL ücret talep edeceklerini söylediler. Annem baş dönmesi mide bulantısı ve halsizlikle ayakta zor dururken hastane halen bizden para almaya çalışıyordu. Hastane sorumlusuyla görüştüm kendisine hiçbir tedavi sunmadan hastaları rezil edip sürekli para istediklerinden bahsettim ve yatışı ve testleri kabul etmeyip ücret iadesi istedim. Bana bir göğüs dinleyip tansiyon baktıkları için bu ücreti almak zorunda olduklarını söylediler. Annemi o halde alıp Fethiye devlet Hastanesi aciline gittik orada anneme tansiyon bakıp iğne yaptılar. Esnaf hastanesinin bize yapılanlar benzeri çevremde birkaç kişiye daha yapıldığını öğrendim. Hastane tamamen ticaret hane olmuş durumda. Hakkımı her yoldan arayacağım bu tür hastanelerin kapanması gerekiyor.

Cenk
06 Mart 2024 16:33

Şikayeti oluşturduğumdan bu yana kimse bana ulaşmadı. Sağlık Bakanlığına belgelerle şikayette bulunacağız.

Yaşar Hastanesi Ticarethaneye Dönmüş

26 Aralık 2024 22:15

14 Temmuz 2024 04:18
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 18:15

24 Ağustos 2023 20:40