Yanlış Fatura Düzenlemesi Hatası

Umut'un Teşekkür Mesajı
Çok ilgililer teşekkür ederim

Elogo adıma fatura düzenlemiş

11388 TL tutarlı İçkale bilişim dağıtım iletişim ve telekomünikasyon turizm inş. İth. İhr. A. Ş faturanız hazırdır.
Yanlısın düzeltilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde adli makamlara başvuracağım.
Alışveriş yapmadığım halde nasıl fatura düzenleyebiliyorsunuz

21 Ekim 2024 15:50 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın Umut G., Öncelikle bildiriminiz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz değerlendirilmek üzere ilgili birimimize yönlendirilmiştir. Çözüm/öneri/bilgi paylaşımı için en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Teşekkür ederiz, eLogo

Umut
21 Ekim 2024 16:04

Çok ilgililer teşekkür ederim

21 Ekim 2024 16:08

Sayın Umut G., Öncelikle bildiriminiz için teşekkür ederiz. Şikayetinizde belirttiğiniz faturayı düzenleyen firmanın eLogo Özel Entegratörlük sistemimizi kullanmakta olduğu anlaşılmaktadır. Bu nedenle size gelen mesajda şirketimize ait eLogo ibaresini görmektesiniz. İlgili fatura şirketimiz tarafından düzenlenmemiştir. Gelen mesajda bulunan linke tıklayarak fatura detayınızı görebilir, faturayı düzenleyen firmayla sorularınız için iletişime geçebilirsiniz. Telefon üzerinden sizlerle iletişime geçerek detaylı bilgi verilmiştir. Teşekkür ederiz, eLogo

Adıma Bilgim Dışında Düzenlenen Yüksek Tutarli Fatura Şoku

25/10/2025 tarihinde, L*** A*** adına “İçkale Bilişim Dağıtım İletişim ve Telekomünikasyon Turizm İnşaat İthalat İhracat...

1 Destek

eLogo Haksız Fatura İşlemi

"Konuya çok hızlı dönüş yaptınız ve çok ilgiliydiniz bunu beklemiyordum tam bir kalitesiniz teşekkürler"