Loft İade Sürecinde Güven Sorunu

Loft İade Sürecinde Güven Sorunu
Gözde
04 Aralık 2024 23:21

Loft markasından almış olduğum montu iade ettim 27 kasımda Mail attılar iadeniz alındı ücret iadeniz 7 iş günü içerisinde ücretiniz hesaba yatacak diye, 6. Gün olacak fakat hala yatmadı ve kimseye ulaşıp bilgi alamıyorum. Buradaki yorumlarda da Loft markası yanıt verirken 7-20 iş gününde iade demiş mailde sadece 7 gün demişler. İademin derhal ve bu hafta iş gününde yatırılmasını istiyorum. Web sitelerinde de kargom ne zaman ulaştı. İade ne aşamada hiçbir bilgi yok sadece yolda görünüyor 1 haftadan fazla süredir. Asla güven vermiyorsunuz ve hiçbir yerden ulaşılmıyor. Bir daha kesinlikle alışveriş yapmam.

06 Aralık 2024 17:15

Loft markasında 7. İş günüm doldu ve mesai saatleri içerisinde gerçekleşebilecek olan iadem hala tarafıma iade edilmedi. Aradım sonunda bir kişiyle görüştüm ve "ücret iadeniz 7 iş gününde hesabınıza yatırılacaktır" mailinde demek istedikleri şey "süreç başlatıldı 7 iş gününde sonuçlanacak sonra iade yapılacak" demekmiş güya. Hiç zor bir şey değil daha önce başka firmalarla yaşamadığım şey değil önümüzdeki hafta içi direkt olarak Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim bu durumu hakkımı her halükarda alacağım sizden. İnsanları oyalamaktan geçiştirmekten başka hiçbir şey değil yaptığınız. Temsilciniz durumu anlatamıyor bile. 7 iş gününde iadeniz yatırılacaktır demişsiniz diyorum o öyle demek değil metinde hata olmuş diyor çocuk mu var karşınızda sizin. Güya dönüş yapacaktınız 2 tane bozuk mail atmışsınız açılmıyor bile attığınız mailler.

05 Aralık 2024 17:12 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Gözde S., Talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla. LOFT MÜŞTERİ HİZMETLERİ 4445969

Gözde
05 Aralık 2024 21:55

Hala iletişime geçilmedi, bir mail attınız ve o mailde bozuk ileti açılmıyor. Yarın 7. Günüm olacak iademin kesinlikle hesabımda olmasını istiyorum.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

30 İş Günü Geçti Hala Loft Ücret İadesi Yapılmadı

Ali
07 Haziran 16:50
30 İş Günü Geçti Hala Loft Ücret İadesi Yapılmadı
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
22 Şubat 15:29
Hande sonuçtan hiç memnun değil

Loft İade Sürecinde Gecikme Ve İletişim Sorunu

Hande
21 Mayıs 09:48
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayhan
20 Aralık 2024 18:57
Loft Online Alışverişinde İade Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
11 Nisan 01:09