Lizay Pırlanta Optimum Mağazası İzmir Sorun Yaşama

Lizay Pırlanta Optimum Mağazası İzmir Sorun Yaşama
Buse
17 Ocak 2024 19:471.854

İzmir Optimum'da Lizay Pırlanta'dan aldığım yüzük 13 numara diye satıldı; fakat satıcı, 11 numaralı yüzüğü 13 numara diye satmak için etiketlemiş. Yüzük olmayınca 14 numaraya genişletmek için gittiğimizde, başka bir satıcı arkadaştan yüzüğün gerçek numarasının 11 olduğunu öğrendik. Yüzüğün genişletilmesi durumunda herhangi bir problem olmayacağını bize aktardılar. Yüzüğü onlara bıraktık. Geri almaya gittiğimizde, bize yalan söylediğini sorguladığımız bayan satıcı, özür dilemek yerine saçma tepkiler verdi. Çok fazla tartışmaya girmemek için yüzüğü aldık. Eve geldikten 2 hafta sonra yüzük durduk yere ortadan çatladı. Satıcıların, prim almak için bu denli yanıltmalar yapmamaları ve yalan söylememeleri gerektiğini düşünüyorum.

6 Aralık 2024 10:40 (Şikayetten 10 ay sonra)

Değerli müşterimiz Buse hanım merhaba , yaşadıgınız olumsuz deneyim adına üzgünüz ve özür dileriz . Şikayet var aracılıgı ile bizimle iletişime gectıgınız için teşekkür ederiz .Müşteri memnuıyeti çalışmalarımız kapsamında tarafınıza dönüş sağlayacagız . Anlayısınız için teşekkür ederiz .

Atasay Kuyumculuk İzmir Optimum Pişmanlığı!

Gökçe
26 Ocak 2024 12:0312.882

"Marka tüm sorunları çözdü ilgilenen herkese çok teşekkür ederim"

Öne ÇıkanKonular