Emine sonuçtan çok memnun

Lizay Pırlanta Memnuniyetsizlik

Lizay Pırlanta Memnuniyetsizlik
18 Eylül 2023 19:54
Emine'nin Teşekkür Mesajı
“Problem çözüldü. Müşteri hizmetlerinden Nazlı Hanıma teşekkür ederim ilgi ve alakası için”

Kocaeli Sembol AVM Lizay'a önceden künye almıştım, onu tamire vermek için gitmiştim verdim ve orada çocuk künyesi beğendik. Fiyat sorduğunuzda çalışan kişi 8000 küsur fiyat verdi. Sonra sahibi geldi, 5800 TL fiyat verdi. Bugün kampanya var falan dedi. Neyse o bilekliği biz aldık ve 2 gün sonra Fethiye Caddesi'indeki Lizay'a aynı bilekliği sormaya gittik, tabi gramına göre değiştiği için 2.60-2.70 gram fiyatına 4000 küsur fiyat verdiler. Bizde tekrar bizim aldığımız Sembol AVM'deki Lizay'a gittik ve o bize böyle bir şeyin olması imkansız, siz oraya tekrar gidin bana yazılı kağıt getirin eğer öyle bir şey varsa paranızı iade edeceğim dedi. Tamam dedik, 2-3 gün sonra tekrar Fethiye Caddesi'ne gittik ve bizim aldığımız gram 2.65, orada 2.66 gram, 5350 TL civarında künye fiyatı aldık. Biz gittiğimizde öyle olamaz. Bölgeyi arayacağım falan dedi. Fethiye Caddesi'indeki sahibini aradı ve sonra bize çevirmeye çalıştı.

Ayar 14 ayar gram hemen hemen aynı ama ne hikmetse bize 8000 küsurdan 5800 indi, ama Fethiye Caddesi direk o fiyatı bize verdi. Sözde indirimle bizi yanılttı. Sahibine de söyledim, bizi saf yerine koydu. Ben parasında değilim ama hakkımı da helal etmiyorum, o zaman söylediğim gibi benim fazla paramı alan kişi o da bana hakkını helal etmiyormuş, hakkı varmış gibi. Ayrıca benim tamirde olan künyemi Fethiye Caddesi'ne gönderecekmiş, oradan alın dedi. Kimse kusura bakmasın, parasını alacak kendi ve ben başka şubeden alacağım, böyle bir rezillik olamaz.

25 Eylül 2023 16:41 (Şikayetten 6 gün sonra)
Emine
Emine
29 Eylül 2023 17:33

Fulya sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 19:33
Atasay Kuyumculukta Fahiş Fiyat Ve İade Sorunu
Zilan sonuçtan hiç memnun değil

Fahiş Fiyatla Satılan Kolyeye İade Yapılmıyor!

08 Haziran 2025 12:19
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 10:38
Taş Düşme Sorunuyla Bitmeyen Mücadele