Liya Bayan Kuaförü (Karşıyaka) Memnuniyetsizliği!

23 Aralık 2024 10:38

18 Aralık 2024 tarihinde Karşıyaka çarşıda bulunan Liya Kuaför'e gittim. Ombre yapılmasını istedim. Bu saç çok kötü olmuş ben bu saçı 1.500 TL'ye ombre yaparım denildi. Saç kesimi de vardı oda 70 TL. Saclarımda ombre vardı uçları gibi bebek sarısı olmasını istedim. Zaten öyle yapacağım denildi. Eski saçıma demediği kalmadı ( kendisi çok güzel yapmış gibi). Yaptıktan sonra cila atmadan koltuğa aldı ve sarı istediğin için cila atmadım denildi cila yapılmasını istedim ciladan sonrada bakır gibi altın sarısı yaptı saclarımı ve saçlarımı ombre değil röfle yapmış. 8 Aralık çarşamba günü kuaförden çıkarken cumartesi günü tekrar cila attırmaya gelirim dedim. Saçlarımı yıkadığımda saç rengim bakır gibi altın sarısı oldu. Bende 21 Aralık 2024 tarihinde düzeltilmesi için tekrar  gittim. Saçımın ombre değil de röfle yaptıklarını ve bunu düzeltmelerini istedim ama çalışanlar müşteriyle nasıl konuşulacağını bilmiyor. Tavrı değişti konuşurken ses tonu yükseldi. Ben buraya tartışmaya değil olanı anlatmaya geldiğimi ve sesini yükseltmemesi gerektiğini söyledim. 21 Aralık'ta gittiğimde zaten senin saçın bebek sarısı olmazdı bu fiyata ombre mi olur gibi u*kala bir şekilde konuşuldu. Bana söylemedikleri şeyleri söylemiş gibi yaptılar. 18 Aralık tarihinde geldiğim zaman 1.300 TL'yi ibana gönderecektim. Yanlışlıkla 1.350 göndermişim 270 TL'yi elden verdim Ücret 1.570 tutması gerekirken ben 1.620vermis oldum. 21 Aralık tarihinde gittiğim zaman söylediğimde kabul etmediler. 50 TL para iadesi yapılmadı. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

Seyda sonuçtan hiç memnun değil

Zafer İdris Kuaför Kuaför Tavırları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

29 Ocak 2024 20:43

18 Eylül 2023 11:31
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Barış Gündüz Hair Studio Make Up Saç Mağduriyeti, Ombre

20 Haziran 2024 22:37