Livia Medya Organizasyon İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksiklikleri

03 Aralık 2024 20:59

23 Ağustos 2024 tarihinde Antalya için Gezi Saati o***G***beyefendiden tatil aldık. Fakat arkadaşın izin sıkıntısı nedeniyle iptal ettik. Farklı tarihlerde kullanabileceğimizi söylediler. Daha sonra tekrar yeni bir tarih belirledik fakat özel sektör malum, izinlerde tekrar sıkıntı olunca iptal talebinde 06.09.2024 tarihinde bulunduk ve kabul edildi. 15 gün iade süresi verildi. 14 Eylül 2024 tarihinde o*** G***beyefendi beni aradı, iadenin kendisine edildiğini fakat kredi kartının çektiğini, 3-4 gün içerisinde iadeyi ileteceğini belirtti. Daha sonra hesabında bloke olduğunu, en kısa sürede çözeceğini söyledi. Hatta açılması için yapması gerekenleri bile söyledik.
07.10.2024 tarihinde 42.000 TL gelmesi gereken ödemeden 6 bin tl geldi. Bildirdik, muhasebe birimi birden piyasaya çıktı, ilgileneceğini söyledi. 10.10.2024 tarihinde o***G*** beyefendiden tekrar bir mesaj geldi, kendisinin de mağdur olduğunu, %15 kesintiyi kabul etmeyeceğini bildirdi. En geç pazartesi paranın geleceğini bildirdi. 14 Ekim'de 2-3 saate IBAN'da olacağını yazdı ama gelen giden gene yok ve atar yapınca bize suçlamalarda bulundu. '2 kere iptal ettiniz' vs. Gibi ve hesabımıza 24 bin yattı, gene içeride kalan 20 bin tl kaldı. Hesap müsaitliğinin o şekilde olduğunu söyledi. Ondan sonra sürekli bir tarih verip bizi oyaladı ve her seferinde laubali cevaplar, telefon açmamalar vs.
24.11.2024 tarihi için kesin net denildi, tekrar firmaya ulaşamıyoruz. Resmi kanallara başvuracağımızı söylediğimizde ukala ukala cevaplar vermektedirler.

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

İade Edilmeyen Para Ve İletişim Sorunları

09 Kasım 2024 10:34
Alihan sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2023 19:31
Ayra Family Club Hotel Rezervasyon İptali Para İadesi