Livanurdesign (Instagram) İade Kabul Edilmiyor

15 Haziran 2024 13:39

Livanur tesettür giyimden alışveriş yaptım 3 ürün aldım 1 tane tunik 2 tane pantolon tunik lekeli çıktı ve beden olarak büyük hoş olmadı. Kargo paketinin içinde bir not iade hakkı yok değişim yapılır diye tabi canım sıkıldı ama leke kendi hataları sonuçta yinede iadeyi kabul ederler diye hemen yazdım beni aramışlar ama benim bebeğim küçük telefon sessizde tekrar mesaj attım dediler ki iade yok değişim yapabiliriz. Öncelikle zaten tuniği beğenmedim alacağım başka ürün yok tüketicinin iade hakkı yok mu hakkımın aranmasını istiyorum evet sitelerine yazmışlar ama ben bu siteyi keşiflerde fark ettim kendi alışveriş yaptığım sitelerde beden kalmadığı için bu siteyi tercih etmiştim her zaman iade edebildiğim için hiç araştırmadan ürünleri sipariş vermiştim. Ürünü kargolarken bilgi verilseydi ben hiçbir ürünü sipariş vermezdim Çünkü siteyi ilk kez kullanıyorum iyimi kötümü derdim. Mesaj'da dile getiriyorum leke var diyorum umursamıyorlar bile neredeyse lekeyi kendimin yaptığını söyleyecekler onu ima ettiler biz ürünleri sipariş ederken inceliyoruz diyorlar bana ürün gelir gelmez leke var diye mesaj attım lekeyi benim yaptığımı ima ettiler bu siteden tabii ki bir daha alışveriş yapmam onlarında çok müşteri derdi yok zaten. Ben 1000 liradan batmam siz şimdi 1000liralık ürünü iade alabilirdiniz ama kat kat ben sizden alışveriş yapar yine kazanırdınız. Bu kadar müşteri mağduriyeti yapmayın lütfen. Tüketicinin bir ürünü ide hakkı vardır hele ki ürün kusurluysa. Gerekli her yere yazacağım.

Livanur
Livanur

Merhaba, konu ile ilgili böyle bir sorun net bir şekilde hatırlanmamıştır. Tekrardan Instagram'dan dönüş sağlarsanız çözüm odaklı ilerleyebiliriz.

31 Mart 2024 12:43

Tesettür Home Şikayet Satış Sonrasındaki İlgisizlik