Little & Joy Turizm Little Joy Haksız Para Alımı Yapıyor

24 Ağustos 2024 14:46

5 Ağustos'ta heyecanla başlayan Karadeniz turunun nasıl üzüntüyle bittiğini anlatacağım. 11 Mayıs günü ön ödeme yaparak rezervasyon yaptırmıştık. Benim bildiğim, rezervasyon yaptırılınca tüm fiyatlar sabitlenir. Ekstra yayla programına biz kişi başı 400 TL'ye anlaşmıştık. 5 Ağustos tarihli gezimiz başlarken arabada direkt bizden kişi başı 800 TL olmak üzere toplamda 1.600 TL ekstradan para alındı. Kişi başı 400 TL, toplamda 800 TL alınması gerekirken tamam, sorun çıkarmadık. Firma yetkilisinden rica ettik, böyle anlaşmamıştık, bu ücreti fazla şekilde bizden almanız doğru değil dedik. Firmamla konuşup size dönüş yapacağım dedi. 4-5 gün orada durduğumuz halde hiçbir dönüş yapılmadı. Döndüğümüzde firmayı arayıp telafi edilmesini talep ettik. Dönüş yapacağım, hemen yarın dendi ama dönüş yapılmadı. Ben tekrar aradığımda da sizi mağdur etmemek adına günübirlik turlarınızda %5'lik bir indirim sağlayacağız dendi. 800 TL'nin karşılığında 800 TL iade etmek yerine %5'lik bir indirim ne kadar doğru? İade istiyorum dediğimde böyle bir şey yapamayız diye dönüş yapıldı. Günübirlik bir Nevşehir turu 1.000 TL, %5 indirim 50 TL yapıyor. Yani 800 TL'ye mi alıp bana 50 TL'lik bir indirim yapmayı teklif ettiler? Müşteri kaybettiler. Bir sürü tur planlıyorduk, memnun kalırsak hepsini buradan yapmak istiyorduk. Maalesef Little Joy bizim için elendi. Sizin için de bir öneri olsun diye buraya yazıyorum. İyi tatiller.

İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
24 Mayıs 2024 14:04
SSC Tur Uçaklı Karadeniz Turumuz Kötü Geçti!
Adem sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 00:19
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Tur İptali Sonrası Bilgilendirme Eksikliği Ve Telafisiz Mağduriyet

24 Ağustos 2025 18:36
tur-iptali-sonrasi-bilgilendirme-eksikligi-ve-telafisiz-magduriyet-2.jpg
tur-iptali-sonrasi-bilgilendirme-eksikligi-ve-telafisiz-magduriyet-1.jpg
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Jestur Karadeniz Turu Faciası

Büşra
03 Temmuz 2023 12:02
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 17:20