Aydan sonuçtan hiç memnun değil

Mutfağımda Bitmeyen Aksaklıklar Ve Kalitesiz Hizmet

10 Ekim 2024 20:07

Mart ayında siparişi verilen ve Haziran sonu itibarıyla teslim edilmek üzere anlaştığımız mutfak dolaplarının her aşamasında oluşan aksaklıklarda bayi (Suadiye) mimarı pazarlama aşamasında verdiği sözlerin arkasında durmayarak mağdur etmiştir. Mutfak komple değiştiği için elektrik ve su projelerini iletmiş kırımlar sonrasında ortaya çıkan istisnai durumlarda çözüm üretmemiş ve sonuçta dolaplar simetrik olmamıştır. Tezgahta olan hatalar için tezgah firmasıyla bizi muhatap bırakarak hem tezgah görselinde hem de elektrik prizlerinin montajında sorun oluşmuştur. Dolaplara monte edilecek ledler için Temmuz sonuna kadar yetkili yönlendirmemiş tarafımızca taktırılmak zorunda bırakmıştır. Halen dolap kapaklarının ayarları yapılmamıştır. Şikayetlerimle ilgili fabrikanın aramasında da bilgi ilettim ancak hiçbir geri dönüş olmadı. Maalesef pazarlama mükemmel hizmet çok kalitesiz. Dolaplar ne kadar kaliteli olacak şüpheliyim zira iç çivilerinin montajında bile hata yapılmış. Kurumsal firmadan beklenmeyen bir kalite.

11 Ekim 2024 13:03 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sayın Aydan A., Öncelikle geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz, görüşleriniz bizim için çok değerli. Talebiniz doğrultusunda konuyla ilgili merkezimiz tarafınızla iletişime geçmiştir. Saygılarımızla

Aydan
Aydan
17 Ekim 2024 18:16

Fabrika yetkilisi gayet ilgiliydi ancak olan olmuş durumda kaldık tahmin ettiğimiz gibi. Herhangi bir iyileştirme yapılmadı. Bayinin sözleri sözde kaldı, fabrika sadece dolaplarının arkasında o da fabrikasyon hatası oluşursa.

Serpil
Serpil

Bu yorum dahil tüm yorumları okudum. Ağustos ayında bitmesi öngörülen evimiz için mobilyacı aramadan işi bu marka ile bitirme düşüncesindeydim. Lakin şikayetler ufak tefek değil. Vazgeçtim. En iyisi işinin ehli bir usta bulmak. Yorumlarıyla bizleri aydınlatan mağdur arkadaşlara çok teşekkürler.

İrfan sonucu yetersiz buldu

22 Mart 2025 16:08
Aysun sonuçtan çok memnun

20 Ağustos 2024 14:39
"Müşteri Temsilcisi Songül Hanıma teşekkür ediyorum 1 saat içinde dönüş aldık ve ivedilikle problemimiz çözüldü"
Lineadecor Montajın Bir Türlü Bitmemesi