Damla sonuçtan hiç memnun değil

Mobilya Siparişi Kabusu: Eksik Ve Kalitesiz Ürünler

09 Ekim 2024 19:41

Lina Life Bayrampaşa mobilyadan koltuk, TV ünitesi, yemek takımı siparişi verdik. Dükkanda çok ilgililerdi, o yüzden müşteri çekiyorlar. Evleneceğimiz tarihi bilmelerine rağmen ürünleri getirmediler. Koltukları zar zor getirttik, onlar da çok kalitesiz çıktı; dikişleri yamuk yamuk, oturduğunuz yerde tahtayı hissediyorsunuz, çöküyor. TV ünitesi ve yemek masası hala gelmedi. TV ünitesinin siparişini yanlış almışlar, yerine konsol getirdiler ki kendim şahsen ölçüsünü, modelini, rengini ilettim. Siparişi haziranın başında verdik. Aradığımızda her seferinde farklı bahaneler sunuyorlar. Özel meseleleri sebep olarak sunuyorlar. Evlendik, evimizin düzeni hala oturmadı. 4 ay oldu, gelmedi. Siparişi vereli ne kadar oldu. Borcumuz bitti, ürünlerimiz gelmedi. İnsan aldığı paranın hakkını vermeli. Paramızla rezil olduk. Üzgünüz aldığımız güne.

Berfin
Berfin

Ürünlerinizi getirmeyecekler hanımefendi ben 1 yılı aşkın süredir ümidimi kestim onlardan

Emre
Emre

Benzer durumu bizde yaşadık davayı açtım ve kazandım gerekçeli kararı bekliyorum şimdi yazıldığı gibi direk kapılarına hacze gideceğim Size önerim beklemeyin yapın işlemi onlar düşünsün

Meltem
Meltem

Ürünleri yeni mi getirdiler?

Damla
Damla

Hayır ürünlerimiz hala gelmedi. 4 aydır bir masa yapmayı başaramadılar.

Kerim sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2024 15:15
Linalife Mobilya Bayrampaşa İşçilik Ve Esnaflık Sıfır