Limon Tasarım Aldatıcı Yazılım Ve Kötü Müşteri Hizmeti Deneyimi

04 Ağustos 2024 22:17

https://www.limontasarim.com/ sitesinden satın aldığım açık kaynak kodlu site için dilediğim değişikliği yapabileceğim söylendi. Ancak, site önce ilanları yavaşladı, sonra ilan hiç gelmedi. Aylık 6 bin TL'lik sunucular kiraladık ve milyarlarca zarar ettik. En son, firmalar yazılımın hatalı hatta çöp olduğunu söylediler. https://www.limontasarim.com/ sitesine ilettiğimizde, önce bizi suçladılar. Sonra lisans garantimizin bittiğini ve tekrar para vermemiz gerektiğini, kontrolleri yapacaklarını söylediler. Başka bir siteden de almıştık ve marka süresi bitmeyen bir siteyi gösterdik. Orada da değişiklik yaptığımızı ve suçun bizde olduğunu söylediler. Daha sonra sıfırladık ve onların hiçbir ayarına dokunmadan devam ettik. Ancak, belli bir kişi girdikten sonra başka kullanıcı işlem yapamıyor ve siteye giremiyor. İlan siteleri iş yapmasın diye özel hazırlanmış bir yazılım. Bizlere, 'Bu bir deneme, siz sıfırdan özel yazılımınızı yazmalısınız' şeklinde mesajları var. 6 kişinin umut ve hayalleriyle oynadılar.

05 Ağustos 2024 17:07 (Şikayetten 18 saat sonra)

Merhaba. Keşke aylık 6 bin TL'lik sunucular kiralamadan ve milyarlarca lira zarar etmeden önce, sadece 1000 TL'lik yıllık teknik destek ödemesini yapsaydınız da sorunlarınızı inceleyip çözüm üretmeye çalışabilseydik.

Limon Tasarım İle Yaşadığımız Büyük Hayal Kırıklığı

04 Ağustos 2024 22:44

Limon Tasarım Sorun Yaşama

29 Ocak 2024 13:43
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2024 10:05
Wolf Yazılım Web Sitesi Paket Ücretleri Ve Sorunları
Salih sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 20:41
Habersiz Kaldırılan İlan Ve İade Talebi