Kader sonuçtan hiç memnun değil

Leydi Çarşı Mağazası Teslimat Yalanı Satana Kadar Canım Cicim

Leydi Çarşı Mağazası Teslimat Yalanı Satana Kadar Canım Cicim
26 Eylül 2024 12:34

Leydi Çarşı Ümraniye şubesinden 21 Eylül Cumartesi çamaşır makinesi, kurutma makinesi ve köşe koltuk takımı aldım. Teslimatları sadece perşembe günü kesin gelir, biz mağaza müdürü olarak teslimat günleri izin bile kullanmıyoruz, perşembe teslimatınız yapılır dendi. Evdeki mevcut koltuk takımımı attım, odayı boşalttım. Aa teslimatınız haftaya dendi. Çamaşır makinesi bozuk, çamaşır birikmiş, oturacak koltuk yok. Hadi ara genel merkeze kadar muhatap bul. Benim mağduriyetim ne olacak? Satış temsilcilerinize işe başlamadan önce "müşteri nasıl kandırılır, nasıl atlatılır, yalan nasıl söylenir" diye eğitim verdiğiniz bariz belli. Ben şimdi tüketici derneği üyesi olarak bu konuyu oraya da bildireceğim. Ha bu arada telefondaki bayana haftaya ertelemenizin sebebi bir ay önce satılan ürünlerin teslimatı değil mi dediğimde, evet maalesef diye cümle ile karşılık aldım. Çarşı şubesine bir sürü eş dost gönderdim, onları da uyaracağım. Evet, sonuç olarak evimde mevcut koltuk takımını bugün yenisi gelecek diye atmış bir insan olarak yaptığım yaklaşık 85 bin liralık alışverişi de iptal edeceğim. Buradan da dönüş olmayacağına adım gibi eminim. Ama mağduriyetimi her yere taşıyacağım. Leydi Çarşı mağazasına bir daha tövbe.

Fikriye sonuçtan hiç memnun değil

Taksitli Ödeme Hakkım İptal Edildi, Borcum Katlandı Ve Muhatap Bulamıyorum

21 Ağustos 2025 13:27

28 Aralık 2023 14:33

Leydi Çarşı'da İptal Edilemeyen Sipariş Sorunu

10 Mart 2025 11:07
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

04 Haziran 2024 11:59