Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo'nun Yetersiz Adaptör Sorunu Ve Müşteri Ayrımcılığı

Lenovo'nun Yetersiz Adaptör Sorunu Ve Müşteri Ayrımcılığı
16 Ekim 2024 10:46

Yaklaşık 1 hafta önce Lenovo 15IAX9 83gs0060tr modelini aldım. Bilgisayar güçlü ve fazlaca enerji harcayan bir bilgisayar olmasına rağmen orijinal kutusunda 170W şarj adaptörü gönderiliyor. Bu durum oyun oynarken veya bazı programları kullanırken "Battery Drain" problemini yaratıyor ve şarja takılı olmasına rağmen pil seviyesinde düşüş yaşanabiliyor.
Bu durum yurt içi ve yurt dışı birçok kullanıcının başına gelmiş ve Lenovo'yu arayıp durumu anlattıklarında özellikle yurt dışı kullanıcıları direkt olarak haklı bulunup 230W teslim edilmiş. Türkiye'de de bir süre öncesine kadar direkt olarak adaptör değişimi şeklinde yardım alan kişiler var fakat şu anda ben aradığımda bu durumda cihaz ile adaptörü servise almaları gerektiğini ve kontrol edileceğini söylüyorlar. İlk olarak;
Ben neden sıfır cihazımı servise göndereyim?
Daha önce hizmet alan kişiler nasıl sadece adaptörü göndererek işlem sağlayabilmiş?
Lenovo'nun yine aynı serinin bir alt modeli olan 15IAX8'de bile 230W gönderilirken daha güçlü bir bilgisayarda 170W gönderme saçmalığı nedir?
Neden kullanıcılarınızı ayrıştırıyorsunuz?
Yurt dışı destek birimleri yardımcı olurken siz neden olmuyorsunuz?
Neden kullanıcıları bu şekilde bir hata yüzünden mağdur ediyorsunuz?

16 Ekim 2024 11:18 (Şikayetten 32 dakika sonra)
16 Ekim 2024 11:21

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

16 Ekim 2024 11:47

Hiçbir şekilde yardımcı olunmadı daha önce direkt adaptör değişimi yaptıklarını yalanlıyorlar. Tamam bütün kullanıcılarınız yalancı siz doğrusunuz.

Abdullah
Abdullah

Son durum nedir, size adaptörü verdiler mi. Lenovo normalde böyle saçmalıklar yapmazdı. Lenovo'nun yaptığı kamyona, araba lastiği takmaya çalışıyor

Aynı sorunu yaşıyorum kesinlikle yardımcı olunmuyor.

Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Cemil
21 Kasım 2024 14:45
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Laptop Adaptör Sorunu

25 Ocak 2025 15:28