Lenovo Tablet Servis Sorunu

Nalan
18 Eylül 2023 16:00

Lenovo tablet aldım, dış camı kırıldı. Servis arıyorum fiyat bilgisi alacağım, insanları 430 TL ödemeye mecbur bırakıyorlar. Neymiş efendim servise gönderecekmişim, 430 TL ödeme yapacakmışım, onlar inceleyip ondan sonra ekran fiyatını verecekmiş. Peki benim bütçemi aşarsa söylenen rakam ne olacak diyorum. 430 TL ödemeyi alırız onarım yapmayız diyorlar. Ben zaten tabletimin sorununu biliyorum, yalnızca dış cam kırık bunu. Fiyatı bellidir. Yani bir bunun bilgisi verilmiyor. Amaç servise yönlendirmek 430 TL durduk yere almak anladığım kadarıyla... Yani demem şu ki tablet alırken servis ilgi alaka yardımını da göz ardı etmeyin. Sonra olası bir sorunda böyle sorunlar yaşatıyorlar ne yazık ki!

18 Eylül 2023 16:11 (Şikayetten 11 dakika sonra)
19 Eylül 2023 12:02

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 17:23
Lenovo Bilgisayar Lenovo Servis Ücretlerini Öğrenince, Aldığınıza Pişman Olacaksınız

Kenan
11 Eylül 2023 18:18
Lenovo Bilgisayar Tablet Ön Cam Değişimi Ücreti

Bahtiyar
01 Haziran 2023 15:54
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Kenan
05 Eylül 2023 15:36
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
26 Eylül 2023 15:28