Lenovo Bilgisayar (Lenovo V15 G3 Aba Laptop - Type 82TV) Açılış Ekranında Donuyor

14 Ekim 2023 01:285.060
Muhammet'in Teşekkür Mesajı
Lenovo markası ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Lenovo her daim fiyat performans ürünleri üretmiştir ve üretmeye'de devam ediyordur markadan memnunum bundan sonrada tercihim hep Lenovo'dan yana olmaya devam edecektir tekrardan teşekkürler.

Ürünüm (Lenovo V15 G3 aba Laptop - Type 82TV) Windows 11 de yaşadığım sıkıntılardan dolayı Windows 10 Home kullanıyorum şu anda. Şikayetim laptop'um açılırken klavye ışıkları yanıyor sönüyor ve 20 saniye 25 saniye 30 saniye donuyor siyah ekranda bekliyor ve sonra ışıklar tekrar yanıyor Lenovo yazısı geliyor. Sonra açılıyor. Şikayetim açılırken donması siyah ekranda kalması. Bu arada not düşmek isterim. Aynı olaylar Windows 11 kullanırken oluyordu. Yardımcı olursanız sevinirim. Yeni aldığım bilgisayarda böyle sıkıntılar yaşamak beni üzüyor

Muhammet
16 Ekim 2023 22:36

Bir gelişme daha ekliyorum bilgisayarım durduk yere zamansız nedenini anlayamadığım şekilde takılma yaşıyor oyunda olsun boşta olsun fark etmez zamansız kasma yapıyor bu arada win 11 yükseltmem gerekti Çünkü bilgisayar win 11 uyumlu yoruldum artık sıkıldım bu saçma kasmalardan tam keyfine varırken AMD r7 işlemcinin bir anlik saçma takılma bilgisayardan soğutuyor beni artık yardımcı olur musunuz

23 Ekim 2023 16:29 (Şikayetten 9 gün sonra)

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Müşteri danışmanınız, sikayetvar.com platformunda dile getirdiğiniz şikayetinizle ilgili size hizmet vermek üzere telefon veya e-posta yoluyla en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

23 Ekim 2023 16:38

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

Muhammet
30 Ekim 2023 20:35

13 Haziran 2024 23:042.065

"Teşekkürler"

Lenovo Bilgisayar Lenovo Legion 5 Siyah Ekran Sorunu

11 Mart 2024 00:175.427

Merhabalar, bilgisayarım Lenovo Legion 5, işlemcim AMD Ryzen 5 ve ekran kartım Nvidia GTX 1650. Windows 11 kullanıyorum;...

Lenovo Bilgisayar Lenovo Ideapad Gaming 3 Aniden Donuyor

22 Ocak 2024 00:215.442

"Öncelikle Lenovo dan kısa süre içinde gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bilhassa Melik bey sabırla ve özenli bir şekilde hassasiyet gösterdi. Kendisine teşekkür ederim"

1 Destek1 Yorum

Lenovo Laptop: Yavaşlık Ve Kullanılamazlık Sorunu

10 Şubat 2025 14:05581

Lenovo laptop aldım ama çalışmıyor birçok sorun yaşıyorum. Bu bilgisayarın RAM i 4 GB. Mış. İşletim sistemi ise 3.8 GB. ...

Lenovo Laptop Düşük FPS Sorunu

4 Eylül 2024 16:311.329

Lenovo marka laptop kullanıyorum ve uzun süredir olması gerekenden düşük FPS alıyorum. Benim laptopumla aynı kasayı kull...

Lenovo Ideapad Klavye Ve Hoparlör Sorunları

Lenovo IdeapadKlavye Ve Hoparlör Sorunları

Emre
Lenovo Yoga Slim 6 Klavyedeki Rakamların 5-6 Dışında Çalışmama Durumu!

Lenovo Yoga Slim6 Klavyedeki Rakamların 5-6 Dışında Çalışmama Durumu!

Serhat

Öne ÇıkanKonular