Rahşan sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2023 15:12

Instagram'da lauren parfüm diye parfüm satan bir site sahte parfüm satıyor. Barkodlarını da sahte yapmış. Millet sanıyor ki barkod veya etiketle orijinal. Araştırıldığı zaman sahte olduğu apaçık ortaya çıkıyor. Birebir gibi görünse de maalesef sahte. Bir de sayfalarında orijinal ürün garantisi yazıyor. Ben hemen iade ettim. Zaten farkına varanlar ancak almıyor. Hala iademi yapmadılar. Kendileri de sahte olduğunu inkar etmiyor zaten farkına varanlar için. İnsani aptal yerine koyuyorlar.

16 Ağustos 2023 16:17

Lauren parfumeri Instagram sayfasından orijinal garantili deyip sahte ürün satıyorlar. Fark edenlerin iadesini yapıyorlar ama fark etmeyenler almaya devam ediyor. Ben şikayet yazdım beni hemen aradılar yok satışımızı engelliyorsunuz avukata veririz falan yalanıyla bu şekilde şikayetleri kaldırmaya çalışıyorlar. Ben madem orijinal ürün satıyorsunuz ispatlayım dedim. Bana aldığım ürünün orijinali gönderin dedim. Tamam dediler siz verdiler sonra bekledim oda yalan çıktı. Çünkü ellerinde orijinal parfüm yok. İyi yorum yapanlar hepsi yalan. Sayfalarında aynı yorumları sanki bugün yazılmış gibi güncel liyorlar. Başkası yorum yazamiyor. Çünkü kendi çevreleri iyi yorum yazdığı için ya da orijinal ürün aldığını sananlar iyi yorum yapmış. Ama benim gibi şikayet edenler hemen kaldırmaya çalışıyorlar. Ben gerekli yerlere şikayet edeceğim. Sizde kandırıl mak istemiyorsanız benim gibi dile getirin.

16 Ağustos 2023 13:09

Lauren parfumeri Instagram'da satış sayfası olan firma sahte parfüm satıyor. Ben şikayet yazmıştım benimle iletişime geçip gümrük te karışmış olabilir yalanını söylediler. Bende onlardan aldığım parfümün orijinali gönderin o zaman dedim. Tamam dediler ama ellerinde orijinal ürün olmadığından göndermediler. Şikayet yazanları da bir şekilde kandırıp yalanlar söyleyip şikayetlerini geri çekmelerini yok kazançlarına zarar verdiğimiz için avukata verme yalanıyla kandırıyorlar. Gerçi verebilirler sahte ürün sattıkları belli zaten. Satış sayfalarındaki yorumları sürekli güncelliyor lar. Sanki yeni iyi yorumlar yapmışlar gibi gösteriyorlar ve başkaları da yorum yapamıyor. Sahte parfümleri farkedenler benim gibi şikayetlerini olusturabilirler. Biz kandırıldık başkaları kandırılmasın.

12 Ağustos 2023 17:59

Mağduriyetim giderildi. Onların verdiği sozlerle. Umarım bir daha yanlışlık olmaz. Teşekkürler...

Mahide

Hatta siz yorumu yazdıktan sonra. Hemen yine aynı taktiği yapmaya başlamışlar biri sizin şikayetinizi sorsa iadeyi kabul etmedi der. Parfümle ilgili, üretimle ilgili bir şey uydurur. Sadece elini değil yüzünü de paylaşsınlar, canlı yayın yapsınlar gumrukten aldıklarına dair belge yayınlasınlar

Rahşan

Aynen öyle. Ben ticaret Bakanlığına şikayet edeceğim. Herkes parasını sokaktan toplamıyor. Bunlar sahte ürün satıyor.

Mahide

Ben, bir çok orijinal adı altında parfüm satanların yaptıkları her adımı dikkatle baktım. Bu sayfa da ise sikayetvar.com üzerinden şikayet yazan kişilerin şikayeti görünmesin diye birkaç fake sikayetvar hesabı ile şikayetleri yayınlayıp kaldırıyorlar. Buna dik

15 Eylül 2023 11:06

16 Ekim 2023 11:34
Boris Kozmetik Sahte Ürün
Reşan sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 15:41
Lauren Parfümeri Orijinalliği Şüpheli Ürünlerin Orijinal Olduğunu Söylüyorlar