Can sonuçtan hiç memnun değil

Lastikcim.com Mağduriyeti Kesinlikle Ürün Almayacağım

08 Aralık 2023 14:09

23.11.2023 tarihinde Lastikçim üzerinden 5 aracım için dörder adet lastik aldım ve özellikle hepsinin tarihini 2023 üretim olanları seçtim. Dört araç için 2023 gönderildi fakat bir aracım için 2022 üretim yılı olan lastik gönderildi. Lastikçim ile görüştüğümde depodan kaynaklandığını söylediler. Lastikleri tekrar geri göndermemi, 2023 üretim yılı olan lastikleri tarafımıza göndereceklerini söylediler. 1 Aralık tarihinde biz lastikleri kargoya verdik. Lastikçim, ürünleri pazartesi kargoya verebileceklerini söyledi fakat tabii ki sözünde durmadı ve çarşamba günü kargo yapmışlar, lastikler dün elimize ulaştı. Gelen lastikler yine 2022 tarihli. Müşteri hizmetlerini arıyorum, 'Depomuzda kalmamış, stok hatası' dediler. Bunu lastiği göndermeden önce söyleseler belki para iadesi isteyecektik. 15 gündür bir lastik taktıramadık aracımıza. Bu yaşanan mağduriyet için bir de dalga geçer gibi aradaki farkı iade edelim diyorlar. Gerekli mercilere şikayetimizi bildireceğiz.

11 Aralık 2023 14:11 (Şikayetten 3 gün sonra)
Can
Can
29 Aralık 2023 12:03

Çözüm bu kadar basit sizin için değil mi lastikleri ilk aldığım tarihten itibaren neredeyse 20 gün lastiklerin gelmesini bekledim bu süreçte yaşanan zaman kaybı sizler için önemsiz ne kadar kötü bir marka olduğunuzu buradan anlamış bulunuyoruz. Bir daha sizi tercih etmeyeceğiz. 93.000 TL lik harcama alınırken kimse böyle ilgisiz değildi. Teşekkürler

Halil
Halil

26.12.2024 tarihinde lastikçimden 2 adet lastik aldım ürünün aldığım günden itibaren 2 gün içerisinde kargoya verileceği yazıyordu. 4 gün geçmesine rağmen lastiğim kargoya verilmedi. Ve bunun üstüne hala muhatap bulamıyorum ve çözüm üretemiyorlar. Benim acil ihtiyacım vardı lastiğe bu kadar geciktireceklerini bilseydim ona göre almazdım. O işletmeden bunlar aklımızda bulunsun

Reşit sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 21:28