İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2023 13:00

Lastiktik-online.com.tr adresinden 24 Temmuz 2023 kredi kartı ile bir lastik siparişi verdim. Sonrasında iç sorunlardan sipariş için EFT ile ödeme yapmam istendi. Mail adresine gelen bildirimdeki gibi EFT ile ödeme yaptım. Sonrasında ödeme yapmam için hatırlatma mesajı geldi. Bu durum için mail ve telefon ile firmanın İzmir şubesine ulaşamadım ve iletişim formunu doldurdum. Sorunun çözülüp çözülmediği konusunda firmadan dönüş olmadı verilen telefonla firmaya ulaşmakta mümkün olmuyor. Sipariş durumum hakkında bilgi alamıyorum sorun devam ediyor ise dekont göndererek ödememi kanıtlayamıyorum. Firma ile iletişim imkanı yok.

Yorumlar (5)

Olcay

Merhabalar, nasıl ulaşabildiniz yetkiliye, irtibat bilgisi mevcut mu?

İbrahim

İzmir'de ki bir arkadaşımın ilgili adrese gidip ısrar etmesi sonucu ulaşabildim. İletişime geçtiler ama numarayı kaydetmedim maalesef.

Olcay

Eğer irtibatı varsa [email protected] mailime gönderebilir misiniz. Aynı sorunu bende yaşıyorum. Delti Almanya ile irtibat halindeyim fakat Türkiye' den herhangi bir yetkiliye ulaşamadım.

Aydın
Aydın

Sorununuz ne oldu çözüldü mü acaba, bu siteden lastik almak istiyorum. Üretim tarihini de bildirmemişler.

İbrahim

Çok uzun uğraşlar sonucunda firma yetkilisi soner beye ulaşabildim. Firmanın mail veya iletişim numarasından değil tamamen İzmir'deki bir arkadaşım ısrarı sayesinde. Soner bey bana Almanya'dan lastik gönderiminin durduğunu duruma bakması gerektiğini söyledi bir iki gün sonrada ödediğim miktarı EFT ile geri iade etti. O kadar uğraşmam sonucu para mı geri alabildim stres sinirde çabası o nedenle bir daha bu firmadan bir alışveriş konusunda başka bir yerde varsa kesinlikle orayı seçerim bu firma ile riske girmem.

Birol sonucu yetersiz buldu

A. C. Aksan Otomotiv'den " O Fiyata Biz Alamıyoruz" Yanıtı

27 Ocak 2024 16:24
A. C. Aksan Otomotiv'den " O Fiyata Biz Alamıyoruz" Yanıtı

Yılkarlas Otomotiv Sipariş İptali Kargo Sorunu

27 Kasım 2023 09:01
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 18:46