Languverse Üyelik İptalinin Yapılması

23 Haziran 2024 11:48

Languverse dil egitim platformu üyeliğimi şubat ayında başlattım fakat verim alamadığım için dondurdum. Üyeliğimi derhal iptal ettirmek istiyorum... Bir an önce iptal işlemlerinin yapılmasını rica ediyorum. İlgili kişilere mesaj atmam ve aramama rağmen ulaşım sağlayamıyorum...

20 Temmuz 2024 16:47

Hiçbir şekilde gelişme olmadı. İptal etmiyorlar. Languverse dil Egitim platform yedi bin lira gibi bir rakam ödedim verim almadığım için Üyelik iptal etmek istiyorum. Uygun bir egitim değil. Asla yardımcı olmuyorlar. Derhal üyelik iptal konusunda iletişime geçilmesini rica ediyorum. Bu kadar umursamaz olunmaz. Mağdur edildim. Bu yorumu okuyanlar bin kere düşünüp öyle karar versinler. Asla önerilmez. Uygulama sürekli donuyor. Ciddi anlamda zaman kaybı.

Hasan
Hasan

Ben de Languverse dil egitim platformu üyeliğimi başlattım lakin metinler ve videolar beklentimin çok altında kaldı. Anlatıldığı gibi değil. Üyelik iptal istedim ama kabul etmediler.

Nurseda

Kesinlikle boşuna masraf ve zaman kaybı hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar iade konusunda

Huzur sonuçtan hiç memnun değil

Languverse Eğitim Vaadi Yerine Getirilmedi Üyelik İptali Ve Ücret İadesi Yapılmıyor

12 Ağustos 2025 15:31
Ezgi sonuçtan çok memnun

07 Şubat 2025 15:15
"Para iadem gerçekleşti teşekkürler"