Şeyma sonuçtan çok memnun

Languverse Dönmüyor, Üyelik İptali Ve Para İademi İstiyorum

07 Temmuz 2024 03:19

Languverse diye bir dil programına üye oldum videolarla İngilizce öğrettiğini iddia ediyor bu uygulama. Bir video ile tanıtım yapılıyor. Aylık üyelik aldım ancak videolar bir garip 2-3 dakikalık bir videoyu 30 dakikaya durdur devam et tekrarla şeklinde kurgulamışlar alt tarafta metin de var bir sayfa bile olmayan diyaloglar var. Orta seviye ve advance seviyede aradığımı bulamadım çok basit 2 dakikalık basit metinlerle o seviyede ingilize öğretme iddiası bana hitap etmiyor. Üyeliğimi hemen iptal etmek istedim canlı tanıtım devam ederken, d*****@languverse.com a mail atın dendi perşembe günden beri cevap bekliyorum ne cevap var ne de iptal. İvedilikle üyeliğimin iptalini istiyorum paramın iadesini istiyorum. Kesinlikle bana hitap etmeyen, beklediğimi vermeyen bir uygulama.

05 Ağustos 2024 14:09

Languverse diye bir progrma 4 temmuzda üyelik kaydı oluşturdum ancak programın bana uygun olmadığını ilgililere belirttim ve ödediğim 1599 TL tarafıma iade edildi. Ancak 4 Ağustosta gece 3 de aynı firma hesabımdan 1599 TL çekmiş. Şikayetçiyim acilen paramı iade edin. Bunu nasıl yapabiliyorlar kartımı mı kopyaladılar anlamadım gerekli her yere şikayet edeceğim.

10 Temmuz 2024 11:20

Anlayışla geri döndüler ve iade yaptılar teşekkürler

Hatice
Hatice

Geçmiş olsun. Ödeme sayfası açıldı mı ödeme yaptınız mı? Yoksa sadece e mail de kayıt mı yaptınız?

Hasan
Hasan

Şeyma Hanım merhaba, Ben de üyelik iptali ve ücret iadesi için başvurdum. Ancak 14 gün geçtiği için ücret iadesi yapamayacaklarını söylediler. Sizin iptaliniz kaç gün içinde gerçekleşti?

Şeyma

Ben satın aldım baktım çok basit kalıyor bana 3 dakika sonra falan iptal maili attım Belki o yüzden iptal gerçekleşmiştir birkaç gün içinde iptal oldu

Huzur sonuçtan hiç memnun değil

Languverse Eğitim Vaadi Yerine Getirilmedi Üyelik İptali Ve Ücret İadesi Yapılmıyor

12 Ağustos 2025 15:31