Tarkan sonuçtan hiç memnun değil

Lady Wood Design (Lady_wood_desing) Lady Wood Design Hizmet Kalitesi Bir Fiyasko

05 Şubat 2024 19:23

İzmir'deki Lady Wood Design kadar sözünde durmayan ve yalan söyleyen bir firma daha yoktur. Bir masayı yaklaşık 5 ayda yapmadılar ama masa ve nakliye ücretini zamanında peşin almayı biliyorlar. 5 ayın sonunda da utanmadan 'Maliyetler arttı. Biz bu masayı bu fiyata yapamıyoruz, bize ekstra ödeme yapacaksınız ve nakliyeye veremiyoruz, siz nakliyeci ayarlayıp buradan aldırmanız lazım' diyorlar. Biz masa için otobüs bileti alıp öyle tarafımıza gönderdik. Gelen masanın keşke umduğumuz gibi çıksa. Masanın cilası zaten kurumamış, kokudan geçilmiyor. Sadece üstünü cilalamışlar, yan tarafları ve masanın epoksi kısımları tamamen çatlamış. Alt kısım ve yan resimleri ekleyeceğim. Üst taraftaki çatlaklar parladığından kamerada belli olmuyor ama gözle rahat bir şekilde görülüyor. Cilalanmamış masa geliyor, 2 hafta sonra ayaklarını gönderiyorlar. Kargoda karışıklık olmuş sözde. Ürünün durumunu sorduğumuzda da devamlı bir aksilik olmuş, bu olmuş diye sizi oyalıyorlar.

Elit Masa Sandalye Elit Masa Yanlış Ürün Gönderiyor

06 Temmuz 2024 11:24