Lacoste Mont Fermuarı Bozuk

Tuğba
22 Şubat 2024 14:26

21 Ocak tarihinde Lacoste Akasya AVM'den bir adet şişme mont satın aldım. Ürünü ilk giydiğimde fermuarında hata olduğunu fark ettim, ancak İstanbul'dan ayrıldığım için ürünü Akasya AVM'ye götüremedim. Daha sonra Akasya'daki satış temsilcisi aracılığıyla ürünü, değişim veya iade için müşteri hizmetlerine yönlendirdim. Ancak Lacoste mağazası bir aydır beni oyalıyor ve ürünü iade alamayacaklarını, çok üzgün olduklarını belirten bir mesaj gönderdi. Ben ürünün iadesini istemiyorum, ayıplı ürünün değiştirilmesini talep ediyorum. Eğer bir çözüme ulaşamazsam, şimdi Tüketici Hakem Heyeti ile sorunumu çözmeye çalışacağım. Lacoste gibi büyük bir firmaya bu durum yakışmadı.

22 Şubat 2024 14:49 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, LACOSTE Müşteri Hizmetleri

01 Mart 2024 16:55

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, LACOSTE Müşteri Hizmetleri

Emira sonuçtan memnun

Emira
26 Kasım 2024 00:50
"Süreci daha hızlı ilerlettiğiniz için teşekkürler. Para iadem yapıldı kısmen (diğer kartım fiilen yanımda olmadığından yerine alışveriş çeki verildi.)"
Lacoste Montta Kalitesiz Malzeme Ve Yavaş İade Süreci
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Rıdvan
12 Aralık 2023 15:44

İlyas
13 Ağustos 2023 22:00

Şükrü
31 Temmuz 2024 11:01
Oya sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2025 12:05