Aslıgül sonuçtan hiç memnun değil

Lacoste Çorabında Hayal Kırıklığı: Kalite Beklentisi Karşılanmadı

Lacoste Çorabında Hayal Kırıklığı: Kalite Beklentisi Karşılanmadı
21 Ekim 2024 13:50

Lacoste’tan eylül başı aldığım çorabı sadece 2 saat giydim ve deforme olduğunu görünce Nişantaşı City’s mağazasına değişim için bıraktım. 2 kere bana ret cevabı geldi. “Kullanıcı hatası” diyerek! 2 saatte spor ayakkabı içerisinde ne yapmış olabilirim ki kullanıcı hatası olabilir. Kalitesiyle övünen bir markanın 32 senelik çantasını halen kullanırken 2 saat giyince bozulan çorabı arkasında duramayacak yapıya nasıl düştü. Sanırım Mahmutpaşa’dan bir seyyar satıcı çorabının arkasında daha sağlam dururdu. Eren Perakende olarak ürün kontrol eden elemanlarınızı daha iyi yetiştirmenizi ve bir çorap için Mahmutpaşa ürünlerinden beter damgası yememeniz gerektiğini düşünüyorum.

21 Ekim 2024 14:09 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, LACOSTE Müşteri Hizmetleri

21 Ekim 2024 17:19

Müşteri ilişkilerinden arkadaşınız aradı. Nedense buradaki şikayetimden değil şirket içindeki geri dönüşten arandığımı söyledi. Özellikle Linkedin'e yorumlar yazım ve buradaki şikayetimle alakası olmadığı bildirildi. Bence şirket içinde görüşmelerinizde müşteriye yanlış bilgi verilmemesini bildirmenizi özellikle anlatmalısınız. 3 kez gittiğim mağazadan değişim yapılacağını söyledi. Ya da ücretini ekleyerek başka çorap alabilecekmişim. Doğruyu söylemek yerine müşterinizi bişiden anlamaz yerine koymayın bence. Kaş yaparken göz çıkardınız!

Okan sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 11:33
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Sorunlu Ayakkabı Ve Standart Red Yanıtı: Lacoste'dan Çözüm Bekliyorum

Mehtap
08 Ağustos 2025 11:25
Gokhan sonuçtan çok memnun

Gokhan
27 Haziran 2025 19:13
"Lacoste Ankara Cepa AVM ye teşekkür ederim A**** ve T**** hanım çok ilgilendiler ayrı ayrı teşekkür ederim sorunum çözüldü"
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Neşe
14 Ağustos 2025 01:53