Nedim sonuçtan hiç memnun değil

Lacoste Ayakkabı Ayakları Yara Yaptı, Çözüm Bulunamadı

Nedim
15 Ekim 2024 18:19

Bursa Korupark SuperStep'ten kızıma Lacoste marka ayakkabı aldım. Numarası 38 sorun yok. Fakat ayakkabı 2 saat giydi ayakları yara oldu. Ön kısımdan ve arka kısmından da ayaklar yara oldu. 2 defa incelemeye gitti, tarafımıza sorun yok diye cevap geldi. Bizi sizin sorununuz çözemeyiz dediler. Yapacak bir şey yok dendi. Dünyaca ünlü marka Lacoste satıyorsunuz ayakkabı kullanılmıyor. Lacoste Fransa markası gerekirse bu ayakkabıları Fransa'ya gönderelim bu ayakkabının yapısında, materyalinde sorun var. Hiçbir şekilde giyilmiyor 3 bin küsur verip bu işlerle mi uğraşacağız. Aynı gün kızım ayakkabıyı giyince farklı bilinen bir marka ayakkabı aldım hiç sorun olmadı. Sorun çözülmezse yasal haklarımıza başvuracağız. Türkiye yetkilileride konuyla ilgilenmeli lütfen.

23 Ekim 2024 22:22

Bursa Korupark SuperStep'ten aldığım Lacoste ayakkabı sonucu Eren perakende giyim ve tekstil firması 2 defa incelemesine rağmen kullanılamayan ayakkabı ile ilgili Çözüm üretmedi. Müşteri memnuniyeti diye bir anlayış yok. Müşteri olarak yardım istememize rağmen en üst makamlara dahi gidilmesine rağmen red verildi. Ayakkabı kullanıcının ayaklarını yara yapmasını umursamadı. Kesinlikle bir daha SuperStep den bir alışveriş yapmam ve kimseye de tavsiye etmem.

Ek
15 Ekim 2024 18:38 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, LACOSTE Müşteri Hizmetleri

Hanife sonucu yetersiz buldu

Lacoste Ayakkabıda Tekrarlayan Patlama Ve Renk Solması, Mağaza Çözüm Sunmuyor