Labella Lens Lens Batma Ve Yanma Yapıyor. Sorunumla İlgilenmiyorlar, Cevap Alamadım

25 Kasım 2023 22:16

Ben labella dan lens aldım. Lensleri batma yapıyor ters düzüne dikkat ediyorum ve lens kullanmayı biliyorum. Lens bildiğiniz kirli gösteriyor hani gözlük cami kirli gösterir ya aynen o şekilde görüyorum lensi takınca ve aşırı titiz kullanıyorum lensi. 1 hafta kadar kullandım Lensi ama sonrasında hiç ama hiç kullanamadım. Gözlerimi asla açamadım. Takınca gözlerim aşırı acıyor. Yanıyor ve aşırı batma yapıyor, gözlerimi açamayacak hale geliyorum. Gözlerim aşırı acıyor ve kızarıyor takamayacak hale geliyorum.
Lensi takmaya devam etsem gözümde ciddi sorunlar oluşacak. Lens taktığımda böyle şeylerin olmaması gerekiyordu ve ben onlara yazdım, hiçbir şekilde cevap vermiyorlar alay ediyorlar benimle resmen sorunu defalarca yazdım hepsinde de cevap vermediler. Lensi satin alacağım zaman mesajıma anında bakmışlardı. Paranızı çöpe atmakla aynı şey bir daha asla bu markadan bir şey satin almam.
Bana hatalı ürün gönderip sonrasında bildirdiğimde mesajımı bakmıyorlar böyle mağaza mi olur!?
Alacak olanların tekrar düşünmesini söylüyorum ve bana asla geri dönmüyorlar. İnfluencer şişirmesi bir marka sadece onlara iyi ürünleri gönderiyorlar sorunu bildirdiğim halde cevap vermiyorlar.
Aşırı ilgisizler (sorunu onlara defalarca bildirdim asla cevap vermiyorlar). Bari insan cevap verir, ilgilenir. Lütfen sorunumu çözün ve bana cevap verin.

Şenay sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 21:07
Defne sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2025 19:30
Lens Kalitesi Ve Müşteri Hizmeti Sorunu
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 15:04
Berra sonuçtan hiç memnun değil

Alerji Yapan Lensler ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

07 Ekim 2024 22:39