Gizem sonuçtan hiç memnun değil

La Roche-posay Effaclar Deneme Kiti Cildimi Yakıyor

La Roche-posay Effaclar Deneme Kiti Cildimi Yakıyor
22 Temmuz 2024 15:34

La roche-posay Effaclar yüz yıkama jeli ve Effaclar Duo+ kremi deneme kiti aldım, cilt tipim karmadan yağlıya dönük ve cildim normalde hassas bir cilt değil ama bu kiti düzenli olarak 1,5-2 haftadır kullanıyorum. Sabah uyanınca ve gece uyumadan önce uyguluyorum, cildime kullandığım başka bir ürün de yok. Dün gece kiti yüzüme uyguladığımda hafif yanma yaptı ama çok sorun etmedim. Bugün sabah uyguladığımda yüzümde aşırı yanma hissi oluştu ve acı veriyor, kızarıklık çok hafif derecede yaptı ama yanma hissi geçmiyor. Özellikle elmacık kemiklerim ve burun kenarlarım acıyor. Ne yapmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim?

Evrimelif
Evrimelif

Ben de aynı setten aldım, hatta sahte olmasın diye bizzat kendi satıcısından sipariş ettim hevesle 3 gün kullandım alnımda ve çenemde sivilceler var diye. Bu arada hassas ciltliyim ve benim de yağlıya dönük karma cildim var, 3. Günde yanaklarımda sivilce yokken sivilce yaptı kızarttı ve sivilce bulunmayan yerleri kuruttu. Alnımda ve çenemde daha çok sivilce çıkarttı ve kızarttı. Düzenli kullanmama rağmen böyle oldu yani ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl düzelir hiçbir fikrim yok.

Ecrin
Ecrin

Ben de aynı seti aldım ve aynı sorunu yaşıyorum dua krem yüzümde çok aşırı derecede bir yanma yapıyor ve ben de bunlardan başka bir şey kullanmıyorum ve La Rosche Posay tüketici destek hattını aradım ben Trendyol almıştım ve satıcının orijinal ürün sattığını söylediler ama ben orijinal olduğunu düşünmüyorum

Gizem
Gizem

Aslında siyah nokta görünürlüğümü azalttı ama bu yanma hissi ile kullanmaya devam etmek zor ve tehlikeli, herhangi geri dönüş de yapılmıyor buradan ne yazık ki bırakmak zorunda kaldım ben de

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 15:42
La Roche - Posay Cilt Bakım Ürünlerinde Beklenmedik Yanma Şikayeti