Kymco Dink R 150 Yakıt Göstergesi Sorunu

Merhaba. Dink r 150 model bir Scooter sahibiyim. Geçtiğimiz günlerde, yakıt göstergesindeki problem sebebi ile yolda kaldım. 3 diş gösteren yakıt göstergesi bir anda E'ye döndü ve iki dakika sonra motor gazı kesti. Yaklaşık 1 km elimde sürmek zorunda kaldım, benzin istasyonuna kadar. Kronik bir problem midir yoksa nasipsizlik mi bilmiyorum. :) Ama böyle bir durum var. Saygılarımla.

29 Kasım 2023 16:56 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Dilerseniz, formu doldurarak bizlere ulaşabilirsiniz. Kymco Müşteri Hizmetleri

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili görüşmek için iletişim numaranızdan size ulaşamadık. Ulaşabileceğimiz farklı bir numaranız varsa bizimle paylaşabilir. Kymco Müşteri Hizmetleri

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili görüşmek için iletişim numaranızdan size ulaşamadık. Ulaşabileceğiniz farklı bir numaranız varsa bizimle paylaşabilirsiniz. Kymco Müşteri Hizmetleri

Adem
Benzer Şikayeti Var
19 Eylül 2024 22:32

Maalesef bu motorda böyle bir durum ar 3 diş goateriyorken bir anda ışık yanıp sönmeye basliyor yanıp soner başladığı an yakıt almaya gidiyorum ve motorun satış esnasındaki yakıt tüketimi tamamen yalan full depo 160 170 km de bitiyor 4 litre yakıyor neredeyse 100 km de

Kymco Dink R 150 Ses Sorunu

Merhabalar. 4 Eylül tarihinde Kymco Dink R 150 modelini satın aldım, fakat motorda bir ses mevcut. Yetkili bayi ve netic...

Tümünü Gör
Kymco Yetkili Servisi Olan Kocaeli Kaya Otomotiv Mağduriyeti!

Kymco YetkiliServisi Olan Kocaeli Kaya Otomotiv Mağduriyeti!

Ayhan
Kymco I One Stop Ediyor Ve Elektrik Kesiyor

Kymco I One StopEdiyor Ve Elektrik Kesiyor

İsmet
Kymco People S 200 Pişmanlıktır!

Kymco People S200 Pişmanlıktır!

Selim
Kymco Downtown 250 Sorunları!

Kymco Downtown250 Sorunları!

Soner
Kymco Downtown 250i Arızası!

Kymco Downtown250i Arızası!

Yusuf